4x Serax voor een zuiders terras en zomerse tuin

Bij Master Meubel begon de lente een week vroeger, tijdens ons Outdoor Weekend. En ook daarna zorgen we ervoor dat jouw terras en tuin helemaal summerproof zijn. Dankzij het Belgische Serax waan je je hier in het zomerse zuiden.

August sun bed

In onze showroom ontdek je heel wat stukken uit de collectie August die Vincent Van Duysen ontwierp voor Serax. We kozen er het minimalistische zonnebed uit. “Meubilair mag nooit om aandacht schreeuwen”, vindt de ontwerper. “Het moet ongemerkt één worden met de omgeving. Het zijn de gebruikers die er vervolgens kleur aan geven.” August bewijst dat subtiel en subliem veel meer op elkaar lijken dan we soms denken.

Three seater bea mombaers for serax

Deze ‘three seater snow white outdoor’ maakt deel uit van de collectie relaxsofa’s die Bea Mombaers voor Serax ontwierp. “Het idee daarvoor ontstond heel erg organisch, vergelijkbaar met hoe het gebeurde met mijn handtassen. Alle modellen zijn voorzien van zachte, lichtbruine kussens voor indoor en outdoor. Ik haal graag het leven van binnen naar buiten en andersom.”

Side tables van marie michielssen

Al meer dan 20 jaar maakt Marie Michielssen deel uit van het ontwerpteam van Serax. Ze laat zich inspireren door het dagelijkse leven en focust dan ook op functionaliteit. Door alleen gebruik te maken van materialen met een ziel, van terracotta tot beton, blijft haar werk ook visueel aantrekkelijk. In onze showroom ontdek je van haar drie bijzettafels die ook dienst kunnen doen als krukjes.

Fish & fish servies

Geen vettige fish ’n chips, wel verfijnde vissen in deze gemoedelijke en speelse collectie met tafelbenodigdheden. Paola Navone is Italiaanse en globetrotter. Voor Fish & Fish liet ze zich inspireren door producten die gemaakt werden in de Verenigde Staten tijdens de jaren 1930. Het resultaat blijkt ideaal voor het aperitief of het diner, voor fingerfood of heerlijk toetasten.

Naast de Fish & Fish collectie vind je nog andere tafeldecoratie van o.a. Pascale Naessens en Anita Le Grelle in onze showroom.