Altijd vakantie buiten met Ferm Living

De vakantie is bijna gedaan en het schooljaar komt er aan. Maar dat betekent niet dat die gezellige zomeravonden tot het verleden moeten behoren. Met producten van Ferm Living zoals de Plant Box lijkt de vakantie eeuwig te duren.

Gepassioneerd door authentiek en functioneel Deens design? Dan ben je bij Ferm Living aan het juiste adres. In hun assortiment vind je alles om ruimtes te maken waarin je kan zijn wie je echt bent. Niet alleen binnen, maar zeker ook outdoor. Zo worden zwoele nazomeravonden nog gezelliger.

Kleed je outdoor aan met Ferm Living

Waar kan je beter genieten van vakantie dan op je terras of in je tuin? Een groene omgeving heeft voordelen voor je lichaam en je geest. Verzorg de planten rondom je en bewonder hoe ze groeien, allemaal op hun eigen manier. Hun unieke vormen geven een persoonlijke toets aan jouw thuis.

Ferm Living heeft in haar assortiment de perfecte producten om buiten te genieten. Denk bijvoorbeeld maar aan de Ripple glascollectie, met onder meer karaffen en glazen voor het aperitief of het digestief. De Way tapijten zijn deels gemaakt van gerecycleerd plastic en geschikt voor outdoor gebruik. Je vindt zelfs staande en hangende bloempotten en de Orb gieter bij Ferm Living. Tot rust komen kan je in de Desert Lounge Chair of de Desert sofa.

Een favoriet & een tip

Een van onze favoriete toppers van het Deense merk is zonder twijfel de elegante, tijdloze Plant Box. Je kan hem namelijk gebruiken voor zo’n beetje alles wat er in past. Ideaal voor planten, zowel binnen als buiten, zoals de naam al suggereert. Maar ook kruiden doen het hier perfect in. Gebruik hem om je boeken te bewaren of als opbergplaats voor het kinderspeelgoed. Je kan de Plant Box zelfs inzetten om kleine eilandjes in grotere ruimtes te creëren.

MASTER TIP: een groot deel van het assortiment van Ferm Living ontdek je bij Espoo in de Kloosterstraat in Antwerpen. Espoo was een van de eerste winkels in België om het merk hier onder de aandacht te brengen. Je bent welkom op dinsdag en zondag van 13u tot 18u, van woensdag tot vrijdag van 10u30 tot 18u en op zaterdag van 10u tot 18u.