Artifort Actie

Om het belang van tijdloos ontwerp te onderstrepen loopt in 2024 de campagne ‘Eternal elegance – the proof of timeless design’ van Artifort. Een campagne actie gewijd aan het vieren van het bewijs van de tijdloze fauteuils van gerenommeerd designer Geoffrey D. Harcourt. Ontvang vanaf 30 maart bij aankoop van een Geoffrey Harcourt fauteuil 10% korting in een bekleding uit de standaard stoffencollectie van Artifort. Actie geldig van 30 maart t.e.m. 31 december 2024.

Eternal Elegance​

In een wereld waar trends komen en gaan, is er iets magisch aan ontwerpen die de tand des tijds doorstaan. Bij Artifort geloven we dat tijdloos design niet alleen een concept is; het is een levend testament van menselijke creativiteit, innovatie en een diepgaand inzicht in wat echte duurzaamheid betekent.

Om het belang van tijdloos ontwerp te onderstrepen loopt in 2024 de campagne ‘Eternal elegance – the proof of timeless design’ van Artifort. Een campagne actie gewijd aan het vieren van het bewijs van de tijdloze fauteuils van gerenommeerd designer Geoffrey D. Harcourt. Ontvang vanaf 30 maart bij aankoop van een Geoffrey Harcourt fauteuil 10% korting in een bekleding uit de standaard stoffencollectie van Artifort.

Actie geldig van 30 maart t.e.m. 31 december 2024.

Contacteer ons voor meer informatie of bezoek onze showroom voor advies.

F504 en F506

In april 2024 keert de iconische F504 en F506 terug in de vaste collectie. 

In de Artifort showroom in Schijndel is een expositie ingericht over tijdloze ontwerpen van Geoffrey D. Harcourt voor Artifort.

Contactformulier