Bedlinnen om van te dromen

We spenderen een derde van ons leven in ons bed. Dan kun je maar beter bedlinnen kopen waar je gelukkig van wordt. Master Meubel stelt je voor aan Belgische wereldspelers, exotische luxemerken en verbazingwekkende designs.

Decopur

Van een luxehotel in Monaco over een B&B op Ibiza tot een resort in Zuid-Afrika, overal ter wereld weet men de kwaliteit te waarderen van Decopur. Sinds de oprichting in 1993 is het bedrijf een trendsetter in design linnen beddengoed met steeds respect voor de knowhow van de eeuwenoude Belgische textielindustrie in het achterhoofd. Decopur belooft dan ook “Belgische kwaliteit voor wie uniek wilt zijn”.

Fischbacher

“Wat slapen betreft is alleen het beste goed genoeg”, zo klinkt het duidelijk op de website van Fischbacher. Het Zwitserse familiebedrijf werd opgericht in 1819 en heeft nog steeds haar hoofdkwartier in St. Gallen, al eeuwenlang gekend om zijn textielindustrie. Stoffen, tapijten en beddengoed van Fischbacher worden gemaakt voor luxueuze, karaktervolle interieurs.

Missoni

Wie beddengoed met wat karakter kan appreciëren, is bij het Italiaanse Missoni aan het juiste adres. De kleuren en vormen in hun assortiment weerspiegelen onder meer de magische momenten uit je dromen, zonsopkomsten en zonsondergangen en het mysterieuze noorderlicht. Verwacht je dan ook aan trompe-l’oeils, waterverfachtige kleuren en botanische prints.

Heckettlane

Bij Heckettlane draait alles om comfortabel slapen. Daarom maken ze al meer dan 25 jaar met veel oog voor detail een uitgebreid assortiment hoogwaardige dekbedden, kussens en bedlinnen. Hun missie is om je te inspireren door alle delen van de wereld naar je slaapkamer te brengen. Met deze inspiratie krijgt je slaapkamer de touch die het de enige unieke plek in je huis maakt waar je kunt ontspannen.