Daydreamer: ode van Jori aan de nestelaar

Aaah, de herfst! Heerlijk seizoen om je in je cocoon te nestelen en te kijken hoe de bomen hun bladeren verliezen. Voor wie dit klinkt als een dagdroom, heeft Jori de Daydreamer uitgebracht. Ontdek hem nu in onze showroom!

De fauteuils en sofa’s van het Belgische Jori vind je al jaren in de Master showroom. Uiteraard kon ook de Daydreamer relaxzetel niet ontbreken. Dankzij deze ode aan de nestelaar zijn de herfstdagen nog nooit zo comfortabel geweest.

Voor het ontwerp ging Jori voor het eerst in zee met de Duitser Joachim Nees. Dat zorgde voor een opvallend nieuw accent in de collectie. Geen gestructureerde en duidelijke contouren meer. Bij de Daydreamer ontbreekt elk recht vlak. De gebogen lijnen vormen een uitnodigende moederschoot om na een uitdagende dag in te bekomen. De Daydreamer is een garantie voor uitzonderlijk comfort. Net zoals fans van Jori dat al jaren gewend zijn.

De Daydreamer is beschikbaar met glooiende voet in verschillende lakkleuren en combi- of unibekleding in leder en stof. Je vindt de Daydreamer in de Master showroom, naast andere bestsellers van Jori zoals de Tigra.