De kinderkamer waar iedereen van droomt (ook de ouders)

De slaapkamer is het heiligdom van elk kind, of het nu een baby, een kleuter of een tiener is. In onze showroom vind je alles om de kinderkamer van hun en jullie dromen in te richten. En met deze tips los je bovendien drie gekende kinderproblemen op.

Nooit meer “ik verveel miiijjj”

Kinderkamers mogen gerust kleurrijk en chaotisch zijn. Zonder beperkingen heeft je kind alle ruimte om creatief uit de hoek te komen. Wie het nuttige aan het aangename koppelt, vindt in onze showroom uiteraard ook alle mogelijke opbergoplossingen.

Ben je op zoek naar design kinderspullen? Dan zijn Ferm Living Kids en Vitra twee aanraders. Ferm Living onder meer houten speelgoed en schattige knuffels op de markt. Bovendien hebben we leuke boeken en spellen in onze shop aanbod voor de kleinste design liefhebbers.

Nooit meer struikelen over rommel

Lopen de koude rillingen over je rug wanneer je denkt aan de met boeken, speelgoed en kleren bezaaide vloer van de doorsnee kinderkamer? Stimuleer je nageslacht om het werk voor jou te doen met een Safari Storage Bag van Ferm Living. Dankzij deze opbergtas wordt hun kamer geen jungle.

Kinderen die echt slim zijn, werken natuurlijk aan hun bureau. Daar kunnen ze al hun spullen namelijk gewoon laten liggen. “Als een rommelig bureau wijst op een rommelig hoofd, waarop wijst een leeg bureau dan?”, vroeg Albert Einstein zich al af. Dit prachtige Little Architects bureautje van Ferm Living en het bijpassende stoeltje biedt alle kunstenaars, torenbouwers of architecten in spé alle mogelijkheden om zich helemaal uit te leven.

Nooit meer te laat op school (of te vroeg uit bed)

Met dieren scoor je bij bijna elk kind. Dan bedoelen we niet noodzakelijk een kitten of een puppy uit het asiel. Kinderen leren het dierenrijk kennen dankzij de houten Safari Puzzle van Ferm Living of de Animals klok van Vitra. Die laatste werd specifiek ontworpen voor kinderen maar ook alle andere Vitra-klokken zijn creatief en gek genoeg voor de kinderkamer. Met wat geluk leren ze zo heel snel wanneer ze moeten en wanneer ze net nog niet mogen opstaan…