de Master slaapstudio: lentefris de zomer in

Lentefris de zomer in? Daarvoor moet je in onze Master Slaapstudio zijn. Je krijgt er advies op maat voor de beste nachtrust. Bovendien ontdek je er de nieuwste Auping matrassen én showroommodellen aan de helft van de prijs.

Boxsprings, slaapsystemen, lattenbodems, matrassen met traagschuim of gel, opklapbare bedden… Het assortiment in onze Master Slaapstudio is uitgebreid genoeg om er voor te zorgen dat iedereen op beide oren kan slapen. Onze slaapexpert Ivan staat je bij met raad op maat. Een verouderd bed, pijn bij het opstaan of zin in iets lentefris slapen? Ivan bekijkt samen met jou wat je nodig hebt.

Comfort staat uiteraard op de eerste plaats. Maar ook in de slaapkamer wil het oog wel wat. In de Master Slaapstudio vind je dan ook enkele de mooiste designmerken. Van kwaliteit van eigen bodem zoals Nox tot Zwitserse degelijkheid van Swissflex. Ook het aanbod van onder meer Nill SpringAuping en Technogel kan je vast verbazen en helpen.

Recycleerbare matrassen van Auping. Je vindt ze in drie types (Evolve, Elysium en Elite), voor vier lichaamstypes en met drie hardheden. Dat geeft samen een assortiment van 36 verschillende matrassen. Klik hierboven op de afbeeldingen voor meer info.

Er is dus een Auping matras naar ieders wensen en noden. Maar hoe vind je die? Daarvoor spring je uiteraard best eens binnen in onze Master Slaapstudio. En onze slaapspecialist staat je uiteraard bij met slaapadvies op jouw maat!