Dit was 2021…

Corona, natuurrampen, protesten… 2021 was geen jaar om vrolijk van te worden. Meer dan ooit werd onze thuis de veilige cocon waarop we teruggeworpen werden. Voor Master Meubel was 2021 boeiend en goedgevuld. Beleef het nog een laatste keer met ons mee. En kijk wat 2022 in petto heeft…

Welkom in het ‘nieuwe normaal’. Meer dan ooit tevoren maakten we het het voorbije jaar onze missie om van jouw woning ook echt ‘jouw’ woning te maken. En om jouw kantoor volledig aan te laten sluiten bij jouw bedrijf en jouw werk. Daarvoor hebben we alles in huis. Letterlijk. Begin dit jaar ontdekte je al onze diensten in enkele video’s. Van de stoffeerderij over raamdecoratie en gordijnen op maat tot ons eigen meubilair.

‘The proof of the pudding is in the eating’. De beste voorbeelden van wat we kunnen doen voor jouw kantoor, zijn onze realisaties. Doorblader ze hier allemaal. De mooiste vind je elk jaar in ons Magazine M. Zo mochten we het voorbije jaar onder meer een prachtige loft in een Vlaamse stad en een villa aan de Franse Côte d’Azur inrichten. Die ontdek je binnenkort op deze blog.

Ondanks de beperkingen was het ook in onze showroom niet stil. Eind oktober mochten we Enrico Acerbis, de achterkleinzoon van de oprichter van het iconische Italiaanse designmerk, ontvangen tijdens ons event Maestri & Musica. Op de eerste verdieping ontfermde slaapexpert Ivan zich over de herinrichting van onze Master Slaapstudio.

Niet alleen particulieren, ook professionals vinden hun weg naar Master Meubel. We verzorgen het interieur van onder meer horecazaken, kantoren en de openbare ruimte. Dankzij interessante leasingformules richt je de professionele omgeving van je dromen op een haalbare, financieel voordelige en flexibele manier in. Wat dat kantoor van je dromen dan is? Daar komen we achter tijdens ons Master Interieur Consultancy traject. Een mooi vooruitzicht voor 2022…