Drie meesterlijke tips om jouw cadeaubon aan te spenderen

Eén bedrag, drie winkels. Onze gloednieuwe cadeaubon kan je spenderen bij Master Meubel in Turnhout en bij Vitra Partner Store en Espoo in Antwerpen. We geven je alvast drie supertips uit onze Master Shop om jezelf of iemand anders mee te verrassen.

Onze nieuwe cadeaubon is een stijlvol geschenkdoosje. Binnenin vind je meer info over de drie winkels waar je hem kan besteden: Master Meubel, Vitra Partner Store Antwerp en Espoo. Het bedrag, dat volledig vrij te kiezen is, staat op een bankkaart. We merken dat klanten ons circulair gedachtengoed ondersteunen en het doosje terug afgeven. Zo kunnen wij het hergebruiken voor de volgende gelukkige.

Drie cadeautips uit de Master Shop

Een interieur inrichten doe je met gevoel, met al je zintuigen. Niet alleen het oog, ook de neus wil wat. De exclusieve geuren van Locherber Milano maken plaatsen en situaties bijzonder. Veertig jaar ervaring, natuurlijke ingrediënten, Italiaanse creativiteit, luxueuze verpakkingen zorgen voor unieke sensaties. Beleef ze nu ook in onze Master Shop.

Gloednieuw in de Master Shop: KAAI. Hun verfijnde handtassen zijn zowel functioneel als modieus en vrouwelijk. Je vindt uiteraard enkele exemplaren in onze rekken. Maar alle andere kleuren en modellen kan je hier ook bestellen. De levertermijn bedraagt amper één week.

Van de Cassina Coral en Silvan vazen staan ondertussen de laatste exemplaren in de Master Shop. Ze zijn beiden ambachtelijk geblazen en geïnspireerd door de natuur, door kronkelend koraal en de vloeiende vorm van de Callalelie. Onze geheime tip van Cassina: de dienbladen uit de Chandigarh-collectie van Le Corbusier. Puur, ongeglazuurd porselein, versierd met ontwerpen uit de Indiase stad die de meesterlijke architect mee ontwierp.

24/7 bestellen en ophalen

Cadeaus en andere kleine aankopen kan je ook na de openingsuren van onze showroom ophalen. Achter onze toonzaal, aan ons magazijn, vind je onze kluis. Last minute bestellingen kan je hier ook buiten de kantooruren veilig meenemen.
Opgelet: online bestelde vazen worden niet verstuurd maar kunnen enkel worden afgehaald.