Drie voordelen van onze stoffeerderij: van oud naar nieuw

Erfstukken die een nieuw jasje verdienen of designmeubels die klaar zijn voor hun tweede leven. Dat zijn vaste klanten in onze stoffeerderij. Zo krijg je een heel nieuw stuk voor een kleine prijs. En er zijn nog voordelen te ontdekken…

Master Meubel is niet alleen een showroom met designmeubilair. We beschikken ook over een meubelmakerij, een gordijnatelier en een stoffeerderij. In elke afdeling ontfermt ervaren personeel zich over jouw kostbaarheden. Maar wat heb jij daar aan? Dit zijn de voordelen van onze stoffeerderij.

1. Een nieuw meubel, een nieuw interieur

Je hoeft geen enorme budgetten uit te trekken om je thuis of kantoor letterlijk en figuurlijk op te frissen. Een nieuwe overtrek voor je ouwe trouwe stoelen of zitbank doen een nieuwe wind door je interieur waaien. En dat voor een fractie van de prijs die nieuwe meubelen kosten. Een passage door onze stoffeerderij is trouwens niet alleen goed voor je portefeuille maar ook voor het milieu.

2. Voor jong en oud

We verwelkomen niet alleen designmeubilair dat bij ons is aangekocht maar ook je oude erfstukken met open armen in onze stoffeerderij. Neem bijvoorbeeld de twee zeteltjes die je op deze pagina ziet. De klanten had ze geërfd en ze pasten perfect in hun herenhuis. In onze stoffeerderij kregen ze een frissere en hippere kleur.

3. Groot onderhoud

Wanneer de bekleding niet meer helemaal fris is, kan ook de rest van het meubel aangetast zijn door de tand des tijds. Een onderstel dat niet meer helemaal in orde is of een sofa waarvan het houtwerk bijgewerkt mag worden? Geen nood, Master Meubel heeft alle expertise in huis om ook dit, uiteraard na jouw goedkeuring, op te lossen. Zo restaureerden we ook de authentieke leeuwenpootjes van de twee zeteltjes.