Edra Standard: een “Master favorite” met goede redenen

Een favoriet meubelstuk kiezen is als een favoriet liedje kiezen. De ene dag het ene, de andere dag het andere en eigenlijk zijn ze allemaal prachtig. Maar natuurlijk heeft iedereen z’n favorieten. De Edra Standard is een sofa die je regelmatig in onze realisaties ziet opduiken. En daar zijn een paar goede redenen voor.

Francesco Binfaré gaf de Edra Standard een tijdloos en speels design. Gecombineerd met prachtige stoffen is deze sofa een echte lust voor het oog. Als hij al zo opvalt in onze Master showroom, doet hij dat ongetwijfeld nog meer in jouw interieur. Door de vele mogelijke combinaties van zitopstellingen lijkt de Edra Standard bovendien op maat gemaakt voor elke ruimte. Vandaar dat hij dan ook vaak opduikt in onze realisaties.

Maar laten we wel wezen: een sofa koop je natuurlijk omdat hij fantastisch zit. Vroeger was het dan kwestie van zoveel mogelijk exemplaren te testen totdat je die ene sofa vond die je op het lijf geschreven was. En net daar zorgde de Standard voor een nieuwe standaard. Je zorgt er namelijk zelf voor dat hij op jouw lijf geschreven wordt.

Het innovatieve van de Edra Standard zijn de ‘smart cushions’. Je vervormt de rugleuningen en armleuningen namelijk in een handomdraai naar wat jij wil: laag, hoog, schuin, omhullend of net functioneel. “Ik observeer mensen”, vertelde Binfaré. “Zij tonen mij hoe ze willen zitten, hoe ze willen liggen, op een bepaalde manier met elkaar kletsen.” De vorm van de Standard legt je niet op hoe jij moet zitten, hij geeft je integendeel de mogelijkheden om zelf de ideale vorm te kiezen.

Dat klinkt allemaal fantastisch, natuurlijk. Maar een sofa moet je voelen. Kom hem daarom gerust testen in onze showroom.