Een kleurrijk studentenkot

Over twee weken gaat het academiejaar van start. Ben je ook volop bezig met de inrichting van een studentenkot of studentenkamer? Laat je inspireren door dit kleurrijk voorbeeld uit onze showroom.

Een studentenkot of studentenkamer is een belangrijke mijlpaal in je leven. Voor het eerst woon je alleen, sta je op eigen benen. En hoewel je allicht nog regelmatig naar hotel mama terugkeert, wil je je ook op kot thuis voelen. Dan helpt het om je kamer helemaal in te richten zoals jij het wil. Kies je voor tijdloze designitems die hun waarde niet verliezen, zoals in dit voorbeeld, dan doe je bovendien een goede investering. Je neemt deze tastbare herinneringen aan je studentenleven immers gewoon mee naar de rest van je leven.

Studeren

Uiteraard moet je studentenkot helemaal voorzien zijn om je op je gemak te laten studeren. Het bureau en de bureaustoel verdienen dan ook extra aandacht.

De Master Meubel Corian Desk wordt volledig op jouw maat gemaakt in onze Master Ateliers. Hij heeft bovendien een draadloos oplaadpunt en heel wat bergruimte. Dankzij de ophanging in de muur is hij handig om proper te houden.

De HAL Studio van Vitra is van kunststof en dus eveneens makkelijk te onderhouden. Hij zit comfortabel en is beschikbaar in verschillende kleuren. Mag het ietsje meer zijn? Kijk dan eens naar de Physix Studio, die je zitkwaliteit nog verbetert.

Stockeren

Hoe kleiner de oppervlakte, hoe belangrijker de opbergruimte. Daarom kozen we voor enkele handige, opvallende en vlot aanpasbare oplossingen. De Pastoe A’dammer is een Nederlandse klassieker. Rol het luik van deze staande kast omlaag en al je rommel is opgeruimd uit het zicht. Deze is fel blauw maar de A’dammer is beschikbaar in allemaal toffe kleuren.

Nog van Pastoe maar van veel recentere datum is het Track wandsysteem. Wij zijn fan. We hebben ons ingehouden voor dit open boekenrek maar met Track kun je de gekste combinaties maken. De mogelijkheden voor kleuren, fineren, schuifjes en kastjes zijn zo goed als eindeloos.

Relaxeren

Even genoeg gehad van die stijve bureaustoel? Neem dan rustig plaats in je nieuwe Knoll Buttefly fauteuil. Deze designklassieker zit nog even lekker als toen hij ruim een halve eeuw geleden voor het eerst op de markt verscheen. Ideaal om die cursus nog eens na te lezen. Of te genieten van een lekker drankje tussendoor.

En zoals elke goede student weet: the devil is in the details. Zie die dus zeker niet over het hoofd. Kleed je studentenkot verder aan met accessoires uit onze Master Shop die jou gelukkig maken. Zo ontdek je op de foto’s hieronder onder meer het Kelim kussen van Ferm Living, de Muuto Restore Basket opbergmand, de Sunburst Wall Clock van Vitra aan de muur en de handige Vitra Toolbox en de Flo Desk lamp van Lumina op het bureau.