woonkamer inrichting

Een zitkuil op maat, met Italiaans design

Geïntrigeerd door de iconische Tufty-Time sofa van B&B Italia, ontdekte een klant deze tijdloze blikvanger online. Deze ontdekking leidde hem naar ons uitgebreide aanbod aan designmeubelen.

De uitdaging was duidelijk: een zitkuil met specifieke afmetingen en een unieke configuratie die naadloos aansluit bij de beschikbare ruimte en de omliggende trapjes. Onze master interieurarchitect Glenn nam deze taak met verve op zich en stelde een opstelling samen die zo mooi en goed mogelijk past in de zitkuil. Door te spelen met diepe en ondiepe zitdieptes werd een uitnodigend geheel gecreëerd.

De ruimtes die overbleven werden slim opgevuld met op maat gemaakte tussentafels in staal, waardoor de hele ruimte werd geoptimaliseerd en elke hoek benut werd voor maximaal comfort en esthetiek. Deze samenwerking verliep via de architect, waarbij elk detail zorgvuldig werd overwogen en gepland om aan de verwachtingen van de klant te voldoen.

De eetkamertafel is  naadloos geïntegreerd in het keukeneiland.  De eetkamertafel is voorzien van SME05 stoelen van Pastoe en sluiten perfect aan bij de rest van het interieur. Aan de home office zijn Alumium Chairs van Vitra geplaatst.

zithoek
eetkamer
home office

Persoonlijk en op maat

Onze interieurarchitecten  denken graag met u mee, om uw interieur op maat te maken. Net zoals bij deze realisatie waarbij onze interieurarchitect bij u thuis langskomt om de perfecte stof te selecteren. Samen met u wordt elke keuze zorgvuldig overwogen en gemaakt, zodat uw interieur een natuurlijke verlenging wordt van uw persoonlijke stijl en smaak. Dit is waar Meesterlijk Design voor staat.

Bent u klaar om uw interieur naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droominterieur.

Bekijk hier meer foto's