Ergo Plus: de perfecte nachtrust

Swissflex, dat zijn al meer dan 60 jaar échte Zwitserse bedden. Hun Ergo plus is de meest ergonomische slaapoplossing. Voortaan slaap je zonder fysieke klachten!

Een derde van ons leven brengen we in bed door. Onze slaap heeft dan ook een enorme invloed op ons. Een verkeerde slaaphouding, een rigide lattenbodem of een te zachte matras zorgen voor allerlei fysieke problemen waarmee je liever niet geconfronteerd wordt. 

Daarom ontwikkelde Swissflex de Ergo Plus. Dankzij vier ingebouwde functies pas je je Swissflex bed volledig aan de contouren van jouw lichaam aan. De lattenbodems zijn verstelbaar aan je knieën, je rug en je schouders. Het nieuwe matrasschuim houdt de temperatuur nog beter onder controle. Zo heb jij minder last van spier- en gewrichtspijnen, ademhalingsproblemen, reflux en een slechte bloedcirculatie. 

Ergo plus: 4 revoluties in 1

Swissflex kiest bewust voor slimme slaapsystemen van de hoogste kwaliteit. Je geniet dan ook gegarandeerd van een hemelse nachtrust. De nieuwe Ergo Plus biedt je nog eens vier extra voordelen. 

  • Body Relax Functie: pijnlijke heupen en knieën behoren tot het verleden dankzij de nieuwe manuele en elektrische lattenbodems, die zorgen voor de optimale slaaphouding op je zij. 
  • Triflex Functie: aangepaste materiaallagen in de matrashoes, matraskern en schouderzone van de lattenbodem geven meer comfort en ondersteuning aan je nek en schouders. 
  • Hellingsgraad: door je lattenbodem 5 tot 10 graden te laten hellen, heeft je maagzuur minder kans om omhoog te komen en voorkom je reflux. Het is bovendien beter voor je bloedcirculatie, je hart en je longen én het vermindert snurken. 
  • Geltex superschuim: 10 jaar onderzoek heeft geleid tot de derde generatie Geltex schuim met nog betere temperatuurcontrole, waardoor je beter inslaapt en doorslaapt.