Extrasoft – Living Divani

De Extrasoft van Living Divani, ontworpen door Piero Lissoni, is een veelzijdige en comfortabele modulaire bank die modern design en functionaliteit combineert. Met zijn diepe zittingen, lage rugleuning en flexibele configuratiemogelijkheden biedt de Extrasoft een uitnodigende en praktische zitoplossing voor diverse interieurs. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de mogelijkheid tot personalisatie maken deze bank een waardevolle aanvulling op elk modern interieur.

De Extrasoft is een modulaire bank ontworpen door Piero Lissoni voor Living Divani. Sinds de introductie heeft de Extrasoft zich onderscheiden door zijn innovatieve ontwerp, uitzonderlijke comfort en veelzijdigheid.

Ontwerp en Kenmerken

De Extrasoft heeft een informeel, uitnodigend ontwerp met een focus op comfort. Het modulaire systeem bestaat uit zachte, volumineuze kussens die een ontspannen en gezellige zitervaring bieden. De bank bestaat uit verschillende modules die flexibel kunnen worden gecombineerd. Dit maakt de Extrasoft zeer veelzijdig en geschikt voor diverse opstellingen en ruimtes, van compacte woonkamers tot grote open plattegronden.

De diepe zittingen en de lage rugleuning van de Extrasoft zorgen voor een comfortabele en ontspannen zitpositie. 

Materialen en Afwerkingen

De Extrasoft is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en leersoorten, wat de mogelijkheid biedt om de bank te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw interieur. De hoezen zijn vaak afneembaar, wat het onderhoud vergemakkelijkt.

Living Divani staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het frame van de Extrasoft is gemaakt van duurzaam hout en metaal, terwijl de kussens gevuld zijn met polyurethaanschuim en dons voor optimaal comfort.

Populariteit en Impact

De Extrasoft heeft wereldwijd erkenning gekregen in de designwereld en wordt geprezen om zijn comfort, flexibiliteit en moderne esthetiek. Het ontwerp van Piero Lissoni heeft bijgedragen aan de reputatie van Living Divani als een toonaangevend merk in de meubelindustrie.

De modulaire aard van de Extrasoft maakt het geschikt voor een breed scala aan interieurs, van residentiële ruimtes tot commerciële omgevingen zoals hotels en loungegebieden. De verschillende configuratiemogelijkheden zorgen ervoor dat de bank gemakkelijk kan worden aangepast aan specifieke ruimtebehoeften en -stijlen.

Onderhoud

Het onderhoud van de Extrasoft hangt af van de gekozen bekleding. Stoffen bekleding kan meestal worden gereinigd volgens de instructies van de fabrikant, terwijl leren bekleding specifieke verzorgingsproducten en technieken vereist om de conditie en uitstraling te behouden. Veel hoezen zijn afneembaar, wat het onderhoud vergemakkelijkt. Bij twijfels en vragen staan onze interieurarchitecten klaar om u zo goed mogelijk te helpen.