Flexibel werken en hoe het in te vullen

Prachtig was hij misschien niet, toch doet het nog pijn om afscheid te nemen van de zomervakantie. Ondertussen ben je dus weer helemaal welkom op kantoor. Of werk je voortaan vaker van thuis uit? Master Meubel heeft alle oplossingen in huis voor flexibel werken.

De evolutie was al langzaam ingezet. De coronapandemie duwde ze echter in een stroomversnelling. Plots was thuiswerken niet meer een folietje maar een verplichting. Tot verbazing van velen werkte het nog ook. De voordelen van flexibel werken lijken dan ook op te wegen tegen eventuele nadelen.

Flexibel werken betekent arbeid verrichten binnen een flexibele werkomgeving en onder flexibele werktijden. Vroeger waren werknemers vaak verplicht om van 9 tot 5 aanwezig te zijn op kantoor. Vandaag kan het gebeuren dat ze diezelfde werkuren verdelen over een voormiddag kantoor, ’s namiddags even naar een coworking space en ’s avonds nog een uurtje thuis.

Meer voor- dan nadelen

Flexibel werken biedt heel wat voordelen. Werknemers kunnen hun agenda beter plannen en een dag thuiswerk combineren met een tandartsbezoek of de voetbaltraining van de jongste. Bij medewerkers die zich goed voelen bij thuiswerk, zien we een duidelijk positief effect op de werk-privébalans en dus ook op de productiviteit.

Master Meubel en Vitra Partner Store Antwerp bieden alle mogelijk oplossingen voor flexibel werken. Ben je klaar om je eigen home office in te richten? Maak dan zeker een afspraak met een van onze interieurarchitecten. Zij bekijken samen met jou de verschillende mogelijkheden. Zo voel jij je als een vis in het water in je nieuwe thuiskantoor.

Leasing voor flexibel werken

Nog niet helemaal zeker van de grote sprong? Dan zijn onze leasingformules ideaal. Voor een klein bedrag huur je het kantoormeubilair dat op jouw lijf geschreven is. Na de afgesproken termijn ruil je het in of bezorg je het terug. Zo probeer je flexibel werken uit zonder grote investeringen. Onze leasingformules zijn er voor professionele klanten, van kleine zelfstandigen tot grote bedrijven.

MASTER TIP: Vitra heeft een omvangrijk aanbod aan bureaustoelen, met uitgebreide mogelijkheden qua comfort en design. Wil je graag zo snel mogelijk aan de slag? Momenteel hebben we onder meer de Rookie, ID Soft, Physix, Alu Chair en Soft Pad op voorraad. Kom ze uitproberen in de Vitra Partner Store Antwerp!