Gordijnen op maat, uit onze ateliers

Onze Master Ateliers staan klaar om u te begeleiden tijdens uw zoektocht naar de ideale gordijnen en lamellen. Van de opmeting tot de uiteindelijke plaatsing, we hebben alle expertise in huis om uw wensen te realiseren.

Bij Master Interior nemen we de volledige zorg voor uw interieur op ons, inclusief raamdecoratie. Of u nu op zoek bent naar de perfecte gordijnen of lamellen, wij hebben de expertise in huis om u te begeleiden vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering.

Het belang van raamdecoratie is evident. Naast de functionele aspecten zoals het regelen van lichtinval en privacy, dragen gordijnen en lamellen ook bij aan de aankleding en sfeer van elke ruimte. Bij Master bent u verzekerd van professioneel advies en begeleiding om de perfecte raamdecoratie te vinden die past bij uw stijl en behoeften.

gordijnen op maat

Wij denken mee wat werkt voor u.

Natuurlijk, raamdecoratie verdient zeker aandacht. Het is vaak een over het hoofd gezien aspect tijdens het plannen van uw interieur. En wat als het pakketje lamellen bovenaan het raam het openen ervan bemoeilijkt? Bij Master staan onze interieurarchitecten klaar om uw plannen te bekijken en handige tips te geven. Neem bijvoorbeeld inbouwgordijnrails, een slimme maar nog relatief onbekende oplossing om ruimteproblemen te voorkomen.

De juiste raamdecoratie voor elk interieur en elke kamer.

In elk interieur en elke kamer kunnen de vereisten verschillen. Voor raamdecoratie in de badkamer is het belangrijk dat deze vochtbestendig is. In de slaapkamer zijn stoffen gordijnen een goede keuze, omdat ze verduisterend zijn, geluiden dempen en warmte vasthouden. Maar passen ze wel bij uw interieur? Misschien overweegt u liever de populaire vouwgordijnen of rustgevende Japanse paneelgordijnen. Onze interieurarchitecten helpen u graag het juiste antwoord te vinden binnen ons uitgebreide assortiment.

Raamdecoratie op uw maat.

Nadat we de afmetingen bij u thuis of op kantoor hebben opgenomen, stellen we een voorstel op dat rekening houdt met uw voorkeuren en budget. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment stoffen in verschillende prijsklassen. Enkele bekende merken in ons assortiment zijn Kvadrat, Sahco Hesslein, Kinnasand en Zimmer & Rohde. Zodra u akkoord gaat met het voorstel, wordt alles met de hand vervaardigd door vakmensen in ons Master Atelier. Tot slot zorgen we ook voor de levering en plaatsing van uw gloednieuwe raamdecoratie.