Groundpiece – Flexform

De Groundpiece van Flexform, ontworpen door Antonio Citterio, is een veelzijdige en comfortabele modulaire bank die modern design en functionaliteit combineert. Met zijn diepe zittingen, lage rugleuning en optionele opbergruimte biedt de Groundpiece een uitnodigende en praktische zitoplossing voor diverse interieurs. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de mogelijkheid tot aanpassing maken deze bank een waardevolle aanvulling op elk modern interieur.

De Groundpiece is een modulaire bank ontworpen door Antonio Citterio voor Flexform. Sinds de introductie in 2001 heeft de Groundpiece zich onderscheiden door zijn innovatieve ontwerp, comfort en veelzijdigheid.

Ontwerp en Kenmerken

De Groundpiece is ontworpen met een focus op moderniteit en comfort. Het heeft een laag, breed profiel dat een uitnodigende en ontspannen zitervaring biedt. De bank combineert strakke lijnen met een robuuste en comfortabele uitstraling.

De Groundpiece bestaat uit verschillende modules die op diverse manieren kunnen worden gecombineerd. Dit maakt de bank uiterst flexibel en geschikt voor verschillende ruimtes en behoeften, van compacte appartementen tot ruime woonkamers. De kussens zijn royaal gevuld, wat bijdraagt aan het algehele comfort. Een uniek kenmerk van de Groundpiece is de optie voor geïntegreerde opbergruimte. Sommige modules kunnen worden uitgerust met leren opbergvakken, die ideaal zijn voor het opbergen van boeken, tijdschriften of afstandsbedieningen.

Materialen en Afwerkingen

De Groundpiece is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingsmaterialen, waaronder luxe stoffen en hoogwaardig leer. Dit biedt de mogelijkheid om de bank te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw eigen interieur.

Flexform staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het frame van de Groundpiece is gemaakt van hout en metaal, terwijl de kussens zijn gevuld met een combinatie van polyurethaanschuim en dons voor een zachte, ondersteunende zitervaring.

Populariteit en Impact

De Groundpiece heeft internationale erkenning verworven in de designwereld en wordt vaak geprezen om zijn comfort, veelzijdigheid en moderne uitstraling. Het ontwerp van Antonio Citterio heeft bijgedragen aan de positie van Flexform als een vooraanstaand merk in de meubelindustrie.

Dankzij het modulaire ontwerp is de Groundpiece geschikt voor uiteenlopende interieurs, van woonruimtes tot commerciële settings zoals hotels en lobby’s. De verschillende configuratiemogelijkheden maken het eenvoudig om de bank aan te passen aan specifieke ruimtelijke eisen en stijlen.

De modulaire aard van de Groundpiece maakt het geschikt voor een breed scala aan interieurs, van residentiële ruimtes tot commerciële omgevingen zoals hotels en lobby’s. De verschillende configuratiemogelijkheden zorgen ervoor dat de bank gemakkelijk kan worden aangepast aan specifieke ruimtebehoeften en -stijlen.

Onderhoud

Het onderhoud van de Groundpiece hangt af van de gekozen bekleding. Stoffen bekleding kan meestal worden gereinigd volgens de instructies van de fabrikant, terwijl leren bekleding specifieke verzorgingsproducten en technieken vereist om de conditie en uitstraling te behouden. Twijfelt u of heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze professionals.