Iconische NVL Table, outdoor-collectie én meer van MDF Italia

Italiaanse flair, prachtige designcollecties, familiebedrijven, een passie voor design. MDF Italia en Acerbis delen heel wat. Ook nadat Acerbis eigendom is geworden van MDF Italia blijven de twee merken naast elkaar bestaan. En brengen ze meubilair op de markt en in onze toonzaal waar wij blij van worden, zoals de NVL Table.

MDF Italia NVL Table

De NVL Table is, na de Super_Position boekenkast, het tweede project van de Franse ster-architect Jean Nouvel voor MDF Italia. Pure geometrische vormen, een formele lichtheid, nauwkeurigheid. Alle uitgesproken kenmerken van zijn architectuur keren terug in de tafel die zijn naam kreeg. De NVL Table is gemaakt van één materiaal en gevormd door simpele lijnen. Daardoor lijkt het dunne blad te zweven boven de basis.

MDF Italia outdoor-collectie

Jean Marie Massaud is een landgenoot én vakgenoot van Jean Nouvel. Hij mocht drie nieuwe meubels toevoegen aan de outdoorcollectie van MDF Italia. De ronde Rock Table is tegelijk radicaal en sensueel. De Flow Filo stoel is een hommage voor de tiende verjaardag van de iconische Flow-collectie. En de Neil Twist fauteuil is ruig, levendig en veelzijdig, geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Acerbis heruitgaves

Acerbis brengt twee klassieke tafels van Lella en Massimo Vignelli uit de jaren tachtig terug op de markt. Dankzij haar enkele voetstuk heeft de Creso het silhouet van een monoliet. De nieuwe versie gebruikt nieuwe materialen die het ontwerp nog beter doen uitkomen. De vier kolommen, de stalen ligger en het tafelblad maken van de Serenissimo dan weer een grafische compositie. Het glazen blad is beschikbaar met een lengte tot 3 meter.

Je ontdekt beide tafels, en nog veel meer meubels van MDF Italia en Acerbis in onze showroom.