Inspiratie voor een schitterende zomer outdoor

We hebben amper een winter gehad en daar kondigt de zomer zich al weer aan. Laat je inspireren voor een zwoele zomer door onze realisaties en in onze showroom. Hier ontdek je het outdoor meubilair om jouw terras, loungehoek of tuin in te richten.

Elke maand delen we een realisatie op onze blog. Met een uitgebreide fotoreportage en uitleg van de Master interieurarchitecten werp je een blik in een afgewerkt interieur. Zo bieden we je inspiratie voor jouw eigen woning, terras en tuin.

Van deze villa aan de Côte d’Azur bijvoorbeeld richtten we de terrassen van het gastenverblijf en van het gelijkvloers in. Je vindt er stukken van onder meer B&B Italia, Paola Lenti en Extremis. Samen het ideale recept voor gezellige avonden. En een interieur uit de films verdient bijhorende terrassen. B&B Italia en MDF Italia zorgden hier voor de aankleding.

Ook in onze showroom vind je heel wat outdoor meubilair. Van bekende Italiaanse designmerken zoals B&B Italia, MDF Italia, Kristalia en Cassina. Maar ook van Vlaamse bedrijven zoals Extremis, Mororo en Serax. Daarvan hebben we nieuws uit de August-collectie staan. Ook vers van de pers: Panton Chairs van Vitra en de roestvrije Vlinderstoeltjes van PLUXdesign.

Breng dus nu je tuin, terras of loungehoek helemaal in gereedheid voor de zomer. Wandel door de outdoor corner van onze showroom en maak een afspraak met onze interieurarchitecten. Zij helpen je hier graag bij. We verkopen ook onze showroommodellen. Niet alles is snel leverbaar dus wees er op tijd bij.

Bekijk hier alle foto's