Je kantoor, waar en wanneer je wil, dankzij Clei

Onze manieren van werken en wonen met elkaar zijn vervlochten en dus enorm veranderd. Dankzij de ingenieuze oplossingen van Clei hoef je niet te verbouwen om je thuiskantoor aan je thuis toe te voegen.

Ons huis is niet langer alleen de plaats waar onze dagelijkse routines zich afspelen. Het is ook waar digitale vergaderingen met collega’s worden gehouden en waar geconcentreerd moet gewerkt worden. Tijdens de lockdown kon je je misschien nog beredderen met improvisatie maar ondertussen is het duidelijk: een comfortabel en functioneel thuiskantoor is essentieel. Zelfs als je woning geen kamer heeft die daar speciaal voor bedoeld is.

De charme van de vindingrijkheid

Clei creëerde slimme en flexibele interieuroplossingen voor het thuis werken in een woonruimte. Hun modulaire meubels en transformatiesystemen combineren verschillende functies. Denk bijvoorbeeld aan een bureau dat handig wordt opgeborgen in een kast of naadloos samen gaat met een bed of een eettafel. De Girò draai je open zodat je hangende kastjes en een bureau hebt, het blad van de App trek je eenvoudig uit de muurkoffer.

Zo maak je in een handomdraai een kantoor waar en wanneer je het nodig hebt. In plaats van de bestaande ruimte te veranderen, blaas je ze nieuw leven in. Bovendien heb je alles binnen handbereik. Zo breng je orde in je interieur en in je geest.

Clei is al sinds 1963 specialist in multifunctioneel meubelair dat ruimte bespaart. Met deze thuiskantoormeubels maakt het Italiaanse merk haar slogan ‘il fascino dell’ingegno’, ‘de charme van de vindingrijkheid’ opnieuw helemaal waar.