Avio – Knoll

De Avio sofa van Knoll, ontworpen door Piero Lissoni, is een elegant en veelzijdig meubelstuk dat uitblinkt in zowel design als comfort. Met zijn modulaire opbouw, hoogwaardige materialen en moderne stijl, is de Avio een perfecte keuze voor liefhebbers van hedendaags design die op zoek zijn naar een flexibele en stijlvolle zitoplossing.

De Avio sofa is een modulaire bank ontworpen door de beroemde ontwerper Piero Lissoni voor Knoll, een toonaangevend merk in de designmeubelindustrie. De Avio sofa combineert elegantie, flexibiliteit en comfort in een modern design.

Ontwerp en Kenmerken

De Avio sofa kenmerkt zich door een slank, minimalistisch ontwerp met een eigentijdse uitstraling. Het combineert eenvoudige, rechte lijnen met een verfijnde afwerking, wat resulteert in een stijlvolle en veelzijdige bank. De bank is opgebouwd uit verschillende modules die op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. Dit maakt de Avio uiterst flexibel en geschikt voor diverse opstellingen en ruimtes, van kleine woonkamers tot grote open werkruimtes.

De basis van de Avio sofa bestaat uit een stevig metalen frame dat de bank een lichte, zwevende indruk geeft. De zitkussens zijn royaal gevuld en bekleed met hoogwaardig textiel of leer, wat zorgt voor een hoog comfortniveau. De modulaire elementen van de Avio worden ondersteund door een centraal stalen balksysteem. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor stabiliteit en maakt het mogelijk om verschillende modules eenvoudig te herschikken en aan te passen.

Materialen en Afwerkingen

De Avio sofa is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en leersoorten, wat de mogelijkheid biedt om de bank te personaliseren en af te stemmen op de stijl van uw interieur. De bekledingsopties variëren van zachte, duurzame stoffen tot luxe leer.

Het frame is meestal gemaakt van gepoedercoat of verchroomd staal, wat niet alleen voor duurzaamheid zorgt, maar ook bijdraagt aan de moderne uitstraling van de bank.

Populariteit en Impact

De Avio sofa is goed ontvangen in de designwereld en wordt geprezen om zijn strakke lijnen, functionaliteit en comfort. Het ontwerp van Piero Lissoni wordt vaak bewonderd vanwege de combinatie van esthetiek en praktische bruikbaarheid. Door de modulaire opbouw en de ruime keuze aan bekledingsopties kan de Avio sofa gemakkelijk worden aangepast aan verschillende interieurs, van residentiële ruimtes tot commerciële omgevingen zoals lobby’s en kantoren.

Onderhoud

Het onderhoud van de Avio sofa hangt af van de gekozen bekleding. Stoffen hoezen kunnen meestal worden gereinigd volgens de richtlijnen van de fabrikant, terwijl leren bekleding specifieke leerverzorgingsproducten en technieken vereist om hun schoonheid en duurzaamheid te behouden. Bij twijfels of vragen kunt u altijd bij onze professionals terecht.