Ligne Roset Togo, na een halve eeuw populairder dan ooit tevoren

Al decennia lang vind je de Ligne Roset Togo in onze showroom. Zijn innovatieve ontwerp maakt hem erg flexibel. Klanten van Master Meubel kunnen de Togo sneller in huis halen dan de huidige levertermijn van minstens anderhalf jaar.

De Ligne Roset Togo werd in 1973 ontworpen door Michel Ducaroy. Bijna een halve eeuw later is hij nog steeds razend populair. Je vindt hem in verschillende van onze realisaties. Ook enkele van onze teamleden genieten van zijn look en comfort in hun eigen interieur.

De Togo was het eerste meubel waarvan de binnenkant volledig uit schuim bestaat. Voor de constructie wordt enkel polyetherschuim en stof gebruikt. Dat maakt hem vederlicht en makkelijk verplaatsbaar. Ook op andere vlakken is de Togo flexibel. Je stelt makkelijk de sofa voor jouw interieur samen uit de verschillende elementen.

De Togo is bovendien herbekleedbaar. In de jaren tachtig en negentig werd vaak voor katoen gekozen, vandaag zijn aaibare stoffen populairder. Door de speciale knooptechniek is dat een klusje voor een erkende stoffeerder. De vaklui in onze Master Ateliers geven jouw Togo graag een nieuw jasje.

Door de vintagerevival is de Ligne Roset Togo vandaag populairder dan ooit. De levertijden lopen echter makkelijk op tot anderhalf jaar. Niet zo voor Master klanten. Neem snel contact op om jouw exemplaar nu al opzij te laten zetten.