Maak jouw kerstdiner designproof met Ferm Living

In onze vernieuwde Master Shop, bij Espoo in Antwerpen, in onze webshop… Waar je ook snuistert voor jouw kerstdecoratie, bij Master Meubel vind je alles wat je nodig hebt. Zoals deze prachtige accessoires van Ferm Living.

“Het was mijn grootmoeder die me de inspiratie gaf voor de naam ‘ferm’. Wanneer zij iemand omschreef als ‘ferm på fingrene’, letterlijk ‘goed met hun vingers’ dus bedreven in handenarbeid, was dat een echt compliment. Ik heb dan ook nooit iets ontworpen op basis van een strategie of koele berekeningen. Het moet juist aanvoelen en uit mijn hart komen.”

Zo omschrijft Trine Anderson Ferm Living, het designmerk dat ze oprichtte en dat harten blijft veroveren. Ambachtelijk vervaardige topontwerpen, daar draait het om bij haar. En die passen natuurlijk ook perfect in deze heerlijke tijd van het jaar.

Grasduinen door het omvangrijke aanbod van Ferm Living, bij Master Meubel of bij Espoo, levert je ongetwijfeld een schitterende aankleding van je feesttafel op. In de Ripple Glass collectie vind je bijvoorbeeld champagneglazen, karaffen en kommetjes, allemaal met de mond geblazen. Ook met Still Mugs en bijhorende Teapot, de Fein Salad Servers en natuurlijk de Pure Advent Candles krijgt jouw kerstdiner net dat tikkeltje extra.

Mag het nog iets meer zijn? Geef dan comfort en me-time cadeau in de vorm van een meubel van Ferm Living. De Rico Lounge zetel in warm grijs bijvoorbeeld wordt nu verkocht bij Espoo aan de helft van de prijs. En de Haze Vitrine kast is ideaal als uitstalraam voor iemands meest kostbare bezittingen. Zodat er samen van genoten kan worden…

Helemaal verliefd op Ferm Living? Je vindt een uitgebreid assortiment bij Espoo in Antwerpen. Of koop een cadeaubon bij Master Meubel, die je ook bij Espoo en de Vitra Partner Store Antwerp kunt besteden. Producten van Espoo kan je ook bestellen bij Master Meubel.