Master Meubel en Excellence France worden partners

Master Meubel uit Turnhout en het Nederlandse vastgoedbedrijf Excellence France gaan structureel samenwerken. Expats in het zuiden van Frankrijk hebben voortaan keuze uit hedendaags design om hun interieur in te richten. “Een win-win voor beide bedrijven en hun klanten”, zeggen Goele Vermeeren van Master Meubel en Eric van Rooij van Excellence France.

De voorbije jaren richtte het team van Master Meubel al verschillende interieurs in het zuiden van Frankrijk in. Dat ging meestal om buitenverblijven van klanten. “Dankzij ons partnerschap met Excellence France gaan we structureler aanwezig zijn in Frankrijk”, vertelt Goele Vermeeren, CEO van de Master Group. “We maken gebruik van de magazijnen van onze partners en onze medewerkers begeleiden het proces ter plaatse. Zo waarborgen we de hoge kwaliteit van onze service.” Excellence France renoveert en onderhoudt vastgoed van expats in vooral het zuiden van Frankrijk. “Dat doen we natuurlijk niet alleen”, zegt zaakvoerder Eric van Rooij. “Je kan niet overal verstand van hebben dus doen we beroep op specialisten ter zake. We werken samen met partners uit Nederland, België en Frankrijk, die instaan voor alles van schilderwerken over airconditioning en meubilair tot de buitenkeuken.”

Completer pakket

De nieuwste partner van Excellence France is Master Meubel. “Voortaan hebben onze klanten ook keuze uit een moderne inrichting”, verduidelijkt Eric. “Bovendien is Master Meubel ook een fabrikant, ze zetten bijvoorbeeld in op refurbishing. Met hen erbij hebben we een completer pakket. Van bij het eerste gesprek hadden we een goede klik.” “We werken in België voor totaalrenovaties al wel eens samen met een architect of een aannemer”, vult Goele aan. “Deze samenwerking wordt veel professioneler en structureler. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat dit een mooi verhaal wordt, voor beide ondernemingen en vooral voor onze klanten.”

Over Excellence France

Sinds 2008 ontzorgen Eric en Marianne van Rooij expats met een (tweede) Franse woning, van de Alpen tot de Dordogne. Excellence France renoveert en onderhoudt appartementen en villa’s, van het schilder- en timmerwerk tot volledig nieuwe badkamers en keukens. Hun klanten genieten dan ook zorgeloos van het prachtige leven in het zuiden van Frankrijk. Excellence France garandeert producten van hoge kwaliteit, advies op maat en een vaste planning. “La vie est belle sous le soleil.”

Over Master Meubel

Master Meubel verkoopt al sinds 1985 hedendaags meubilair in haar showroom, een voorbeeld van brutalistische architectuur. De toonzaal omvat onder meer de Master Shop met accessoires, de Master Slaapstudio, de Master Gallery en de Espoo shop-in-shop. De Master Ateliers staan garant voor maatwerk, een eigen meubelcollectie en refurbishments. Door de overnames van Vitra Partner Store Antwerp en Espoo, twee Antwerpse interieurzaken, ontstond de voorbije jaren de Master Group.