Master Plan

Het Master Plan is een interieurtraject volledig op maat van uw project zijnde voor de grotere interieurs en ambitieuze renovatie- of nieuwbouwprojecten. Dit plan is opgedeeld in vijf doordachte fases, elk gericht op een aspect van het ontwerptraject. Van het eerste vonkje inspiratie tot de werfopvolging tot de laatste gestylede details, ons Master Plan biedt een allesomvattende ontlastende aanpak om uw droominterieur tot leven te brengen op maat van uw wensen en noden.

INSPIRATIE | ONTWERP | RUIMTELIJK | UITVOERING | STYLING

Uw Master Plan in vijf fasen

Het Master Plan is opgebouwd in vijf fasen. Begin met het verkennen van uw stijl en voorkeuren in de inspiratiefase, vergelijkbaar met onze Inspirator. Vervolg met het vertalen van uw visie naar een concreet ontwerp in de ontwerpfase, vergelijkbaar met de Odyssee en de Immersie, alleen niet beperkt tot het meubilair. In de ruimtelijke fase gaan we aan de slag met de technische zaken zoals een elektriciteitsplan, lichtplan, domotica,… en finaal een uitvoeringsplan. Tijdens de uitvoeringsfase overzien we de uitvoeringen van de werken en de finale oplevering. Finaal bieden we ook nog een styling fase waarbij onze betrokken interieurarchitect de finale details aan uw interieur zorgvuldig cureert.

Stap voor stap ontlasten we u en garanderen we een resultaat van topkwaliteit dat perfect aansluit bij uw visie en wensen.

Tijdens onze kennismaking gaan we graag in gesprek over de fasen om uw wensen en behoeften te begrijpen, bouwplannen door te nemen en uw verwachtingen naar ons toe als partner te bespreken. Dit is een essentiële eerste stap om uw project op maat te kunnen vormgeven. Op basis van deze kennismaking streven we ernaar om een nauwkeurige offerte op te stellen, waarin we de geschatte uren per fase zullen meenemen en daaraan verbonden kosten.Zo kunnen we samen een duidelijk beeld krijgen van de benodigde tijd, timing en kosten voor uw interieurproject.

De inspiratiefase van het Master Plan is vergelijkbaar met ons Inspirator traject. In deze fase verkennen we uw stijl en voorkeuren, creëren een moodboard, selecteren materialen en meubels, en maken een 2D-voorstudie. Dit, op maat van de grootte van uw project, vormt de basis voor uw interieurontwerp en helpt ons om uw visie helder te krijgen, zodat we een ontwerp kunnen maken dat perfect aansluit bij uw wensen.
De ontwerpfase van het Master Plan is volledig op maat en afgestemd op de omvang en complexiteit van uw project. In deze fase vertalen we uw visie naar een gedetailleerd en uitvoerbaar ontwerp. We starten met een grondig plaatsbezoek om de ruimte en mogelijkheden te begrijpen. We werken uitgebreide 2D-plannen en een realistisch 3D-model uit, aangevuld met hoogwaardige visualisaties. Vervolgens selecteren we zorgvuldig de verschillende afwerkingen, materialen en meubels die perfect passen bij uw stijl en functionele behoeften. Dankzij onze meeslepende VR-ervaring kunt u uw toekomstige interieur al in een vroeg stadium ervaren. Dit zorgt ervoor dat elk aspect van het ontwerp nauwkeurig is afgestemd op uw wensen en de specifieke eisen van uw grote interieur- of bouwproject.

De ruimtelijke fase van het Master Plan is een cruciale stap waarin we gedetailleerde uitvoeringsplannen opstellen om uw project tot leven te brengen. In deze fase werken we nauw samen met aannemers en specialisten om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Afhankelijk van uw wensen, kunnen we optionele plannen zoals een elektrisch plan, lichtplan, en andere specifieke uitvoeringsplannen toevoegen. Dit zorgt ervoor dat elk aspect van de realisatie zorgvuldig is voorbereid en afgestemd op uw unieke behoeften, met Master centraal als interieurarchitect, werfopvolger en zelfs architect indien gewenst.

In de uitvoeringsfase van het Master Plan zetten we uw ontwerp om in realiteit. We beginnen met het nauwkeurig ramen van de kosten van de werken, inclusief aanneming, projectmanagement en levering van het meubilair. Ons team zorgt voor een vlotte coördinatie met aannemers en leveranciers, zodat alles volgens plan verloopt. Gedurende deze fase beheren we het hele project, houden we de voortgang nauwlettend in de gaten en zorgen we voor een tijdige en efficiënte uitvoering. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw interieurproject professioneel en zorgeloos wordt gerealiseerd met één centraal aanspreekpunt.
De stylingsfase is de laatste stap van het Master Plan, waarin onze interieurarchitect uw ruimte de perfecte finishing touch geeft. Bij de finale oplevering komen we ter plaatse om decoratieve elementen toe te voegen en alles nauwkeurig af te stemmen. Dit omvat het plaatsen van accessoires, kunstwerken en andere decoraties die uw interieur compleet maken. Met oog voor detail zorgen we ervoor dat uw ruimte niet alleen functioneel en stijlvol is, maar ook een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en smaak. Deze laatste fase brengt uw droominterieur tot leven, precies zoals u het zich had voorgesteld.

Voor wie en door wie?

Het Master Plan is ideaal voor wie een ontlastende totaalaanpak op maat wenst of een ambitieus renovatie- of nieuwbouwproject wil realiseren waarbij elk aspect van het project zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd. Als u op zoek bent naar volledige begeleiding, van concept tot realisatie, en onze jaren expertise en service wenst, dan is het Master Plan het perfecte traject voor u.

Onze interieurarchitecten Isabelle en Hans ontlasten u graag in het traject naar uw droominterieur.

De insprator

Het inspiratietraject bevat volgende elementen:

 • Stijlkompas
 • Moodboard
 • Materiaal- en meubelselectie
 • 2D Voorstudie
 • Interieurdossier
inspirator

€650

De Odyssee

Het ontwerptraject bevat volgende elementen:

 • Traject ‘De Inspirator’
 • Plaatsbezoek
 • 2D planning
 • Materiaaldefinitie
 • 3D model

Vanaf €2.495

De Immersie

Het ontwerptraject bevat volgende elementen:

 • Traject ‘De Inspirator’
 • Traject ‘De Odyssee’
 • Detailrenders
 • VR ervaring
 • Finale styling

Vanaf €3.880

Vergelijk de trajecten

Onze vier trajecten, de Inspirator, de Odyssee, de Immersie en het Master Plan zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en wensen te voldoen. Elk traject bouwt voort op het vorige, waardoor u de mogelijkheid heeft om stap voor stap dieper in het ontwerp- en realisatieproces te duiken.

De Inspirator biedt een inspirerende basis voor iedereen die nieuwe ideeën en creatieve input zoekt voor hun interieur. Het helpt u uw persoonlijke stijl te ontdekken en geeft u een duidelijk plan om mee aan de slag te gaan.

De Odyssee is geschikt voor wie een stap verder wil gaan. Dit traject omvat meer diepgaande stappen en resulteert in een 3D-model van uw nieuwe bemeubelde interieur, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van de gewenste transformatie.

De Immersie is bedoeld voor wie hun droominterieur tot in de kleinste details wil ervaren en realiseren. Met gedetailleerde renders en een interactieve VR-ervaring, wordt u volledig ondergedompeld in uw toekomstig interieur en garanderen het juiste eindresultaat.

Tot slot, het Master Plan, ons meest uitgebreide traject, biedt een allesomvattende aanpak opgedeeld in vijf fases. Op maat van uw wensen en noden wordt voor elke fase een kosten- en tijdsraming opgemaakt, geschikt voor gehele renovatie- of nieuwbouwprojecten. Van inspiratie tot ontwerp tot werfopvolging, het Master Plan ontlast u volledig.