Nill Spring: handmade in Belgium

In onze showroom vind je design uit de vier windstreken. Van minimalistisch uit het noorden tot flamboyant uit het zuiden. Maar we mogen ook trots zijn op design uit eigen land. Nill Spring bijvoorbeeld combineert ambachtelijk maatwerk met de allerbeste materialen voor haar boxsprings en matrassen.

Nill Spring is gevestigd in het Waalse Komen-Waasten, een Henegouwse exclave ten zuiden van West-Vlaanderen. Hun boxsprings en matrassen worden dan ook met de hand gemaakt in een regio waar textiel en ambacht al eeuwenlang van vitaal belang zijn. 

Ook Nill Spring zelf heeft een lange geschiedenis. De familie Cornille deelt al vier generaties lang haar bijzondere knowhow en passie. In 2006 richtte Frank Cornille samen met ingenieur Guy Dupont het merk op. Jarenlange technische ervaring en feeling voor innovatie resulteerden in een indrukwekkend assortiment. 

Nill Spring maakt gebruik van premium materialen zoals Belgische damast tijk, Pulse latex, Naturalis en Zwitserse wol. De pocketvering matrassen zijn uitgerust met een handgevlochten veersysteem. Die zorgen er voor dat de matras de vorm van jouw lichaam aanneemt. Dat uitzonderlijke ligcomfort garandeert een heerlijke nachtrust. 

Zijn deze matrassen ook iets voor jou? Je ontdekt het in onze Master Slaapstudio. 

Infini betekent ‘oneindig’ in het frans.

Slapen op een Infini is als baden in de oneindige rust van de zee. Als heerlijk wegdommelen op de zachte deining van langgerekte golven. De inspiratie voor dit model haalde Nill Spring uit twee natuurelementen: de oneindigheid van water en de duurzaamheid van hout 

Dé signatuur van Infini is de harmonieus golvende structuur rondom rond de boxspring, die het bed zijn unieke vorm geeft.  Infini is het vervolg op de succesvolle Vasca. Samen de eerste twee Nill Spring-modellen die in natuurhout werden ontworpen. In hedendaagse interieurs zijn warme en duurzame materialen immers troef. Het beukenhout van Infini sluit hier naadloos op aan.  

Ontdek Infini in onze Slaap Studio.