Ontdek Storage en meer van Porro in onze showroom

Het Italiaanse Porro neemt steeds meer afscheid van standaardmaten. Het Storage kastengamma wordt volledig op maat gemaakt en voorzien van enkele nieuwigheden. Ook ander, nieuw meubilair van Porro vind je binnenkort in onze showroom.

Storage is het visitekaartje van Porro. Het systeem van kasten en dressings werd ontworpen door Piero Lissoni en het Porro Research Centre. Recent voegde Porro nieuwe afwerkingen en opties aan Storage toe. Zo kunnen de kasten voortaan uitgerust worden met draadloze verlichting, volledig weggewerkt in de profielen en schappen. Met de nieuwe schuifdeuren verandert de kast in een handomdraai in een dressing. Storage sluit bovendien perfect aan bij de architectuur of het meubilair dat je al hebt. Dit is namelijk Italiaans maatwerk tot in het fijnste detail van de scharnieren. 

Tafels, een bed en een stoel

Porro breidde niet alleen het Storaga-gamma uit, het presenteerde ook verschillende nieuwe meubels. De meeste werden eveneens getekend door Lissoni. Zijn Materic eettafel lijkt een eenvoudig ontwerp maar maakt op een gesofisticeerde manier gebruik van materialen en technieken. Het marmeren of houten bovenblad zit, op respectievelijk een houten of metalen afgeknotte kegel, kan voorzien worden van een ronddraaiende blad in het midden.

De Pascal tafel met aluminium poten en houten blad daarentegen is strakker en lichter. Het intieme en compacte Byron bed bestaat uit drie onderdelen: het gestoffeerde bedframe vlak boven de vloer, het zachte hoofdeinde en de paravent erachter. Het lijkt wel of hij de ruimte omarmt en je slaap beschermt… De Romby stoel tenslotte, niet van Lissoni maar van GamFratesi, heeft een abstracte aantrekkingskracht dankzij zijn geometrische allure en retro look.