Panigiri: Een feestje in je achtertuin met Extremis

Ontdek de innovatieve en functionele wereld van Extremis, waar designmeubels samenkomen als ‘Tools for Togetherness’. De collecties, zoals het nieuwe Panigiri en Manille, benadrukken het belang van menselijke interactie, slimme oplossingen en duurzaamheid. Deze tijdloze meubels, zoals Panigiri, zijn niet alleen ontworpen om generaties mee te gaan, maar belichamen ook het engagement van Extremis voor duurzaamheid door het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpbenaderingen. Maak kennis met nieuwe accessoires zoals het slide-on kussen en de BYOS-stoel, die het buitenleven nog comfortabeler maken, terwijl ze perfect passen bij de veelzijdige en milieubewuste ontwerpen van Extremis.

De Extremis-collecties omvatten uitsluitend designmeubels die noodzakelijk én nuttig zijn. Het zijn ‘Tools for Togetherness die het belang van menselijke interacties, slimme oplossingen en duurzaamheid benadrukken en het leven mooier maken. Met nieuwe producten als Panigiri en Manille, en innovatieve accessoires onderschrijft het merk eens te meer zijn belofte om kwalitatieve, duurzame en tijdloze meubels te ontwerpen die generaties lang meegaan. 

Iedereen samenbrengen

‘Pan giri’ betekent ‘iedereen samenbrengen’ in het Grieks, en dat is precies wat deze tafel doet. Het modulaire ontwerp maakt talloze combinaties mogelijk – stoelen, banken of een mix van beide – terwijl er op de lengte van Panigiri geen limiet staat. Extremis stelt bovendien twee accessoires voor bij de Panigiri-tafel: het slide-on kussen en de BYOS (Bring Your Own Seat). Het slide-on kussen schuift moeiteloos tussen de planken van de banken, waardoor het keurig blijft zitten en niet wegwaait. BYOS is dan weer de revolutionaire stoel die over de Panigiri-bank geschoven wordt. De Sunbrella-stof op de zitting en de gevlochten rugleuning staan garant voor stijlvol zitcomfort. BYOS haakt zich vast op de bank en blijft zo zelfs in winderige omstandigheden op zijn plaats. Dat de BYOS-stoelen stapelbaar zijn, maakt het extra eenvoudig om ze ‘s winters binnen op te bergen.

Meer dan looks

Panigiri is niet zomaar een buitentafel. De tafel belichaamt het engagement van Extremis voor duurzaamheid. Het gebruik van thermisch verzinkt staal, gestructureerd gepoederlakt roestvrij staal en thermisch behandeld essenhout (Hellwood) schenkt Panigiri een lange levensduur en een kleine ecologische voetafdruk. 

Bij het ontwerp van Panigiri ging bovendien extra aandacht uit naar een optimaal gebruik van grondstoffen. Zo wordt in de tafel resthout verwerkt uit andere collecties, wat de inzet van Extremis voor duurzaamheid en elegantie extra in de verf zet. Verder houdt het ontwerp rekening met een milieubewust transport en passen de elementen van een 15 meter lange Panigiri-tafel op één enkele pallet.