Realisatie: een thuis inrichten doe je niet alleen

Deze klanten wonen in een moderne villa met een strak zwart-wit interieur, voorzien van accenten in hout. De gedroomde omgeving om design meubelen van de meesters in te plaatsen dus. Voor het inrichten werkten we samen met een interieurarchitecte en uiteraard de klant zelf.

Deze interieurinrichting gebeurt door Master interieurontwerper Eric Baeken en architecte Roos Blower. Samen met de klant zoeken zij de beste combinaties. Voor u gaan wij immers niet over één nacht ijs. Er wordt ter plaatse overlegd, de toonzaal wordt bezocht, meubels worden ter plaatse gebracht om uit te testen.

Geen moeite is ons teveel om samen met u naar het perfecte meubel voor uw huis te zoeken. De samenwerking groeit zo vanzelf verder. Master Meubel maakte ook de gordijnen voor deze woning en voorzag meubilair voor de zaak van de bewoners en de studiekoten van hun kinderen. 

Elegant salon

Elegantie is het toverwoord in de zithoek. De Flexform Soft Dream sofa, ontworpen door Antonio Citterio, lijkt dankzij de lichte basis te zweven vlak boven de grond. Dit is een zachte sofa, gemaakt om in weg te dromen. De Fritz Hansen PK22 fauteuils passen hier dankzij hun fijne metaalwerk en de elegance walnut leather afwerking perfect bij. Het bijzettafeltje is van B&B Italia, de massief eiken BEAM salontafel van Van Rossum.

Inrichten van de keuken

Ook in de keuken werd gekozen voor een massief eiken tafel van Van Rossum, de YOU. Eromheen staan MDF Flow Chairs. Licht wordt voorzien door verschillende lampen uit de collectie van het excentrieke merk Tom Dixon. Aan het keukeneiland staan een aantal barkrukken van Hay. De link met de eethoek er vlak naast wordt gemaakt door de MDF Flow Chairs. De stoelen rond de klassieke Saarinen Tulip tafel van Knoll zijn voorzien van bijpassende tulpvoet.

Inrichten met aanvullingen en contrasten

Ook andere kamers van dit schitterende huis werden ingericht na grondig overleg tussen Eric, Roos en de klanten. Uiteraard is er geen betere fauteuil om te genieten van live pianomuziek dan de Eames Lounge Chair. En in de aparte televisiehoek contrasteert de gele B&B Italia Tufty Time sofa van Patricia Urquiola prachtig met de donkere muren. De kleur is bovendien een mooie aanvulling bij de hedendaagse schilderijen aan de muur.

Bekijk hier alle foto's