Realisatie: Hedendaags Italiaans design in een klassiek kader in Schoten

Sommige klanten steunen volledig op het deskundig advies van het Master team voor hun interieurinrichting. Anderen hebben al een duidelijk beeld van wat ze willen voor ze onze showroom binnenstappen. Deze klanten wilden modernere meubels voor hun traditioneler huis en toonden een duidelijke voorkeur voor Italiaans design. In het verleden hadden ze al een aantal zaken bij Master Meubel gekocht en overtuigd van de persoonlijke service en de kwaliteit van onze producten, keerden ze terug voor hun nieuwe inrichting. Ze werden begeleid door interieurarchitecte Karlien.

Woonkamer

In de karakteristieke woonkamer met massieve eiken balken en een grove stenen vloer kozen de klanten voor zitmeubelen van Minotti: een Allen sofa en twee Hopper fauteuils. Met hun subtiel lijnenspel contrasteren ze mooi met de natuurlijke elementen van de kamer. De futuristische hangende stoel in de hoek van de woonkamer is de Adelta Bubble Chair uit 1968, ontworpen door Eero Aarnio.

Keuken

De strakke witte keuken werd toepasselijk voorzien van een eethoek van MDF Italia, bestaande uit zes tijdloze en comfortabele Flow Chairs en een prachtige S-Table, ontworpen door de Belg Xavier Lust.

Italiaans design

De voorkeur voor Italiaans design werd doorgetrokken in de andere vertrekken van het huis. In de gezellige leeshoek met uitzicht op de tuin combineerden we de Minotti Allen sofa met twee kunstzinnige Minotti Cesar bijzettafeltjes. Een donkere Minotti Allen zorgt in de televisiekamer op de eerste verdieping voor uren comfortabel kijkgenot.

Wittinten

Eenmaal de meubels gekozen waren, kon de zoektocht naar de juiste wittinten voor de stoffen en leders beginnen. Ook hier werden de knopen snel doorgehakt aangezien onze klanten goed wisten wat ze wilden. Een van de moeilijkere keuzes was die van de kleur van het tuigleder van de acht Matteo Grassi Aretè stoelen. De wittint die onze klanten in gedachten hadden, was namelijk net uit de collectie gehaald. Toch slaagden we er in de stoelen in deze lederuitvoering te leveren, uiteraard tot grote tevredenheid van onze klanten.

Heb je zelf ook plannen voor een nieuw interieur? Dan ben je aan het goede adres bij Master Meubel! Aarzel niet en contacteer ons of bezoek onze showroom. Tot binnenkort!