Realisatie: het stappenplan voor jouw nieuwe interieur

Bij Master Meubel werk je samen met een van onze interieurarchitecten je nieuwe interieur uit. Maar hoe gaat dat precies in z’n werk? We nemen je mee doorheen het proces aan de hand van een concreet stappenplan.

1. Welkom in onze showroom

Heb je plannen voor een nieuw interieur? Neem contact met ons op voor een afspraak. Deze klanten vroegen bijvoorbeeld om een nieuwe inrichting van hun leefruimte. In onze toonzaal overloop je samen met een van onze interieurarchitecten je noden en wensen. Zo krijgen we een idee welke richting we uit gaan, welke meubels nodig zijn, in welke materialen, kleuren en vormen, welke accessoires zouden passen, of er ook raamdecoratie moet opgenomen worden…

2. Plaatsbezoek

Om ons helemaal in te kunnen leven in jouw leefstijl, woning en interieur, komen we nadien graag ter plaatse. “Bij deze klanten had ik stalen meegenomen van de meubels waarover we in de toonzaal gepraat hadden”, vertelt Master interieurarchitecte Sofie. “Daarnaast heb ik foto’s gemaakt en afmetingen genomen om een concreet voorstel uit te werken.”

3. Goedkeuring

Het voorstel wordt ter goedkeuring aan je voorgelegd. Er is niets definitief tot jij je akkoord hebt gegeven. Daarna wordt alles besteld of op maat in onze ateliers gemaakt. “Zo is de raambekleding in de leefruimte door ons verzorgd.”

4. Levering

Voor de levering spreken we een nieuw moment af. Onze interieurarchitecten zijn er graag bij om zeker te zijn dat alle details kloppen. “Na de levering stelden deze klanten de vraag om ook hun tv-ruimte onder handen te nemen, die werd in een tweede fase gerealiseerd.”

5. Genieten

Je nieuwe interieur combineert jouw dromen met onze Master expertise. Met aandacht voor details en comfort. “De gebogen wandlamp van Muller van Severen bijvoorbeeld sluit mooi aan bij de rondbogen in de ruimte. En de twee cognac lederen Back Me Up Salon fauteuils van Montis werden zorgvuldig uitgekozen omwille van hun tijdloze uitstraling.”

6. Smile for the camera!

Trots op je nieuwe interieur? Terecht! Wij ook, hoor. Als je er mee instemt, komen we graag nog eens terug om het resultaat te vereeuwigen. Zo staat jouw interieur binnenkort te blinken op onze website of in ons Magazine M. “Voor de fotoshoot had ik nog wat extra decoratie uit de Master Shop meegenomen”, vertelt Sofie. “Dat gaat van kussens van Iosis en Ferm Living over siervogels van Architect Made en Normann Copenhagen tot de klassieke Bowl van When Objects Work. De Herman tijdschrifthouder van Ferm Living valt hier mooi op. Kleine details maar ze voegen wel extra leven en cachet toe.”

Bekijk hier alle foto's