Interieurarchitecte Britt Van Namen over haar keuze voor Master Meubel

Natuurlijk hebben we ons eigen team interieurarchitecten. Maar we werken ook heel graag samen met anderen. Interieurarchitecte Britt Van Namen nam haar klanten mee naar onze showroom. “Hier vind je zoveel verschillende mogelijkheden en stijlen, er is voor ieder wat wils.

Het landhuis van deze klanten bevindt zich midden in de groene velden. “Het had echter een update nodig om te voldoen aan de noden van vandaag”, legt Britt uit. “De keuken was afgesloten door kasten. Die hebben we helemaal open getrokken.” Er kwamen twee lage eilanden, een eettafel en een kookeiland, met daaraan Okito krukken van Zeitraum.

Naast de eilandwand van de keuken kwamen enkele echte eyecatchers. De Knoll Diamond fauteuils, ontworpen door Harry Bertoia, behoren tot de beroemdste meubels. Ertegenover staat een Moroso Gogan sofa, onmiddellijk herkenbaar dankzij de ronde rugleuning. De Knoll Saarinen en Arflex Goya bijzettafels zijn afgewerkt met marmeren bladen. De verschillende tinten rood doorbreken het neutrale kleurenpalet van de keuken zonder overheersend te worden.

Het Kasthall Hägga Trippel tapijt zorgt voor extra gezelligheid in de woonkamer. Verder vind je hier een zwarte DCW Mantis vloerlamp, een decoratieve schaal van WOW en trays en opbergmanden van Giobagnara. In de eetkamer tenslotte staan Barbican stoelen van Molteni rond de stijlvolle Lax tafel van More. In een hoek steelt de Vitra Grand Relax met bijhorende Ottoman, beide in een opvallende, lichte uitvoering, de show.

Britt Van Namen werkt al langer graag samen met Master Meubel. “Ik heb mijn klanten dan ook aangeraden om samen de showroom te bezoeken. Je ontdekt er alle mogelijkheden in uiteenlopende stijlen, van meer industrieel tot meer landelijk. Ideaal om ter plaatse keuzes te maken. Bovendien is de service van Master Meubel uitstekend. De klanten hebben nadien nog salontafels bijbesteld bij Master. Dat zegt alles over hun tevredenheid.”

Bekijk hier meer afbeeldingen