Realisatie: Laat je inspireren door het Master Appartement

Je vindt voortaan in onze toonzaal het Master Appartement. Ingericht zoals een echt appartement, met keuken, woonkamer en meer. Ook op kleine oppervlakken kun je een verbluffend interieur inrichten.

Onze toonzaal is niet zomaar een toon-zaal. Onze interieurarchitecten plaatsen de meubels en accessoires uit de designcollecties in eigen, uitgesproken combinaties. Zo ontdek je nieuwe, verrassende insteken. Die visie trokken we nu door in het Master Appartement.

Op een relatief kleine oppervlakte vind je toch alles om mooi en comfortabel te wonen. Let vooral op de fijne details, zoals de open haard in de woonkamer en het kookeiland in de keuken. Merk op hoe de kasten gebruikt worden als scheidingswanden en hoe verlichting, raamdecoratie en meubilair elkaar aanvullen. De keuken is een ontwerp van onze Master Interior designer Filip Versmissen.
 
Zo is het Master Appartement het perfecte visitekaartje om je alle mogelijkheden te tonen die Master Meubel op jouw maat maakt. Het bevindt zich bovendien vlak naast de Master Ateliers, waar zich onder andere onze meubelmakerij, naaiatelier en spuiterij bevinden.
Net zoals voor de inrichting van de Vitra Partner Store Antwerpen konden we voor het Master Appartement beroep doen op onze partner Boa Living.

Bekijk hier alle foto's