Realisatie: maatwerk meets meubilair in een split-level flat

Dat Master Meubel meer is dan enkel een showroom waar je de mooiste meubels vindt, maken we ook waar in onze realisaties. Ontdek maatwerk, raambekleding, decoratie en nog veel meer in dit prachtig ingerichte split-level appartement in Brussel.

Toegegeven, wanneer je voor het eerst een huis binnen stapt, springen de grote stukken er natuurlijk uit. Als je naar de foto’s hieronder kijkt, vallen de Flexform Soft Dream sofa en poef en de mooie uitvoering van de twee Carl Hansen CH25 fauteuils in de gezellige woonkamer onmiddellijk op. In de eethoek wordt je oog onvermijdelijk getrokken naar de elegante Knoll Saarinen tafel en de bijpassende Arco Close stoelen. En wie heeft er geen zin om zich met een goed boek te nestelen in de Cor Cordia Lounge armstoel en poef?

"The details are not the details, they make the design"

De grote stukken zorgen voor de eerste indruk maar met de details maak je het werkelijk af. Onder meer het bureau, de legplanken en de kussens erop zijn maatwerk, speciaal voor deze klanten gemaakt in het Master atelier.

Dat de tapijten overal letterlijk perfect (bij) passen, is ook geen toeval. Ze werden op maat gemaakt voor dit appartement, net zoals de grote ronde spiegel in messing in de inkomhal. Voor de raambekleding werd op deze toplocatie gekozen voor het zeer toepasselijke Stardust van Chivasso, dat eveneens eerst langs onze ateliers passeerde.

Voor de decoratie, waaronder lampen, bijzettafels en schalen, konden de klanten uiteraard terecht in onze showroom en in de Master Shop.

De master bedroom, de badkamer, de dressing en de bureau zitten een halve verdieping hoger dan de inkomhal, keuken, woon-, lees- en eethoek. Het geeft het appartement extra luchtigheid en ruimte. In de slaapkamer wordt het majestueuze Flexform Groundpiece Slim bed elegant geflankeerd door Classicon Bell en Hay Tray nachttafels. In de logeerkamer tenslotte kan de Flexform Twins sofa handig en snel getransformeerd worden in een extra bed.

Bekijk hier alle foto's