Realisatie: Mill Hill, een nieuwe hotspot met de Master-touch

Nadat hij in zijn eigen bar Sips in Antwerpen uitgroeide tot de bekenste cocktailshaker van ons land, waagt Manuel Wouters nu zijn kans dichter bij zijn roots, in Kasterlee. Master Meubel gaf zijn gloednieuwe bistrobar Mill Hill dat tikkeltje extra.

Samen met zijn nicht Stien en neef Wolf toverde Manuel Wouters de voormalige taverne Aan de Molen om in Mill Hill. De naam verwijst naar Keeses Molen, het monument vlakbij dat gerestaureerd wordt. Stien staat in de open keuken, Wolf in de gelateria en Manuel waakt over de cocktails. Mill Hill is een kruising tussen countryclub, restaurant, wijn- en cocktailbar en gelateria. Een zaak waar sfeer en meubilair het verschil maken, met andere woorden.

“Manuel weet goed wat hij wil”, vertelt Master interieurarchitecte over de samenwerking. “De VIP tafel centraal in de bistro mocht een speelse vorm hebben en in het oog springen. We kozen de Isola van Linteloo en plaatsten er CH33P stoelen van Carl Hansen rondom.”
 
Voor het meubilair aan de gelateria was snel duidelijk dat de ‘tools for togetherness’ van het Belgische Extremis perfect zouden passen. “De Virus picknickbanken werden verankerd in het nieuwe terras tegen diefstal. En de Bistroo tweezitjes zijn voorzien van een handig afneembaar plateau in teak.”

Bekijk hier alle foto's