Thuiskantoor met maatwerk, loungeruimte met design

Samen met jou zoeken we naar het interieur van jouw dromen. Dat betekent oplossingen op maat, met combinaties van designmeubilair uit onze showroom en maatwerk uit onze ateliers. Deze realisatie omvat een thuiskantoor voor twee personen en een ruimte om te aperitieven of rustig te lezen.

“Deze klanten wilden hun thuisbureau huiselijker inrichten”, vertelt Master interieurarchitecte Isabelle. “Zo konden ze nog aangenamer werken.” Het prachtige zicht op de tuin werd uiteraard behouden. “Door eikenhout te gebruiken, hebben we nog extra natuurlijke warmte binnen getrokken.” De kast is een combinatie van open en gesloten. “Zo zijn de boeken mooi zichtbaar en kan kantoormateriaal handig opgeborgen worden.” Het Medina tapijt van Nanimarquina zorgt voor kleur en speelsheid in de bureauruimte.

De klanten vroegen om nog een ruimte aan te pakken. “Die bevindt zich tussen de zitruimte en de eetkamer”, legt Isabelle uit. “In deze loungeruimte kunnen ze voortaan aperitieven of rustig lezen, zonder het contact met de gezinsleden in de andere ruimtes te verliezen.” Isabelle en de klanten kozen voor een halfhoog Minotti Bellagio Lounge tafeltje en twee Cassina Biki fauteuils. “Een ronde tafel en afgeronde fauteuils, om de circulatie in deze centrale loungeruimte te vergemakkelijken.” Voor de mooie verlichting werden een Moooi Heracleum hanglamp, Baltensweiler Topoled staanlamp en een Brokis Muffins tafellamp gecombineerd. “De Porro Modern kast en het JOV Soft tenslotte voegen kleur en gezelligheid toe aan deze ruimte.”

Bekijk hier alle foto's