Realisatie: Van de stoelen tot een volledige kantoorinrichting

In onze showroom vind je alles, van een design potlood tot een volledige wandkast. Hetzelfde geldt voor onze realisaties, van één meubel tot een volledige inrichting. De details zijn immers even belangrijk als het volledige plaatje.

Bij Master Meubel kun je niet enkel terecht voor de inrichting van je woning maar ook van je kantoor, je horecazaak en zelfs openbare ruimtes. Daarbij tonen we ons uiterst flexibel. Ben je op zoek naar de perfecte bureaustoel, die comfort en uitstraling harmonieus met elkaar verenigt? Is er een ruimte die onlangs aangebouwd of vernieuwd werd en die ingericht moet worden, bijvoorbeeld de burelen, de vergaderruimtes of de cafetaria? Of wil je je volledige bedrijf onder handen laten nemen, inclusief de verlichting, akoestische oplossingen, private boxen en zelfs kunstwerken? 

Op zoek naar de perfecte stoel

Dit Antwerpse advocatenkantoor schakelde onze hulp in om de perfecte stoelen te kiezen. Master interieurarchitecte Isabelle zorgde ervoor dat ze op elkaar afgestemd werden. “De BR02 bank van Spectrum, een ontwerp van Martin Visser, werd in onze stoffeerderij herbekleed in dezelfde stof als de binnenbekleding van de Hay AAC20 stoelen rond de conferentietafel. De kleuren zijn aangepast aan de tinten in het interieur, de stoffen binnenbekleding zorgt voor warmte en comfort.”

In de refter viel de keuze op kunststoffen Vitra All Plastic stoelen: gemakkelijk in onderhoud, compact en mooi contrasterend met de houten kloostertafel. De bureaustoelen zijn Knoll Generation Chairs. “Hun ergonomisch comfort is echt top en elke medewerker kan de armsteunen, de rug en de zithoogte naar wens instellen.”

Leasingformules

Of het nu gaat om de stoelen of om de volledige inrichting, een nieuwe wind door het interieur van je zaak hoeft geen stukken van mensen te kosten. Master Meubel werkte namelijk specifieke leasingformules uit voor zowel kleine zelfstandigen, kmo’s als grote bedrijven. Lees hier meer over alle voordelen en voorwaarden.

Bekijk hier alle foto's