Realisatie: van haard tot Z, totaalinrichting bij Master

Master Meubel staat vooral bekend als meubelwinkel. Maar wij zijn zoveel meer. Ontdek in Villa M hoe we samen jouw totaalinrichting verzorgen. Meubels, uiteraard, maar ook gordijnen, verlichting, badkamer, inbouwkasten en zelfs kunst.

Modelwoning Villa M bevindt zich naast onze showroom en wordt bewoond door zaakvoerster Goele en haar gezin. Architectenbureau Max8 gaf het oorspronkelijk traditionele huis een nieuwe look. Zo sluit het perfect aan bij ons modernistisch gebouw. Binnen ontdek je een totaalinrichting, van meubels over een inbouwhaard, raamdecoratie en vloerbedekking tot de kleinste accessoires.

Een proces van a tot z

Ga je (ver)bouwen? Maak zo snel mogelijk een afspraak met een van de Master interieurarchitecten. Ze kijken graag mee naar je plannen en geven je handige tips en tricks om rekening mee te houden bij de inrichting. Zo kom je op het einde niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het klassieke voorbeeld is voldoende plaats voorzien voor de ophanging van je raamdecoratie.

Ook maatwerk moet uiteraard zo vroeg mogelijk in het ontwerp ingepast worden. Daarvoor nemen we namelijk contact op met gespecialiseerde fabrikanten. Zo werden de ingebouwde kasten in de tienerslaapkamers geleverd door Clei. Voor de keuken van Villa M werkten we samen met Poliform en Varenna. En wat vind je van de prachtig ingebouwde open haard in de woonkamer?

Volledig op maat

De meeste van deze elementen passeren eerst langs ons Master atelier. Daar worden ze helemaal aangepast aan jouw interieur. Zo ben je er ook zeker van dat jouw raamdecoratie honderd procent past. In ons atelier heb je keuze uit verschillende soorten raamdecoratie en gordijnen.

Sommige dingen worden ook volledig door ons Master atelier op maat gemaakt. Kijk maar eens naar de prachtige en handige inloopdressing in de master bedroom van Villa M. De badkamer werd afgewerkt in corian, een niet-poreus en dus zeer hygiënisch plaatmateriaal. Het past zowel in moderne als meer traditionele interieurs en wordt vaak gebruikt in badkamers en keukens.

Afwerking van de totaalinrichting

In Villa M combineerden we meubelen met een verhaal met moderne ontwerpen. Wie binnenstapt, wordt onmiddellijk richting de Knoll Saarinen Tulip Chairs rond de Tulip Table in de eetkamer gelokt. Een interieur wordt mee vorm gegeven door de verlichting, in dit geval een prachtige Cappellini Meltdown.

De woonkamer op de eerste verdieping van Villa M werd aangekleed met de B&B Italia Tufty Time sofa en een Vitra Repos fauteuil en poef. In de slaapkamers is er meer ruimte voor speelsheid met de Travel studio bedden en nachtkastjes van Ligne Roset. Een groot assortiment bedden en matrassen voor de perfecte nachtrust vind je in onze Master slaapstudio.

Voor de finishing touch tenslotte kun je steeds terecht in onze Master Shop. Snuister hier tussen accessoires, van kussens over glaswerk tot klokken. Een huis is immers pas een thuis als je er je eigen persoonlijkheid in gestoken hebt. Dat geldt ook helemaal voor de kunst. In onze showroom presenteren we doorlopend het werk van boeiende artiesten. Zij vervolledigen jouw totaalinrichting perfect.

Bekijk hier alle foto's