Showroommodellen aan interessante prijzen

Ons team cureerde een selectie showroommodellen die we uitzonderlijk te koop aanbieden om ruimte te maken voor nieuwe collecties. Van 21 mei tot 21 juni heeft u de kans om prachtige showroommodellen aan te schaffen van gerenommeerde merken zoals Cassina, Knoll, Flexform, Vitra, en nog veel meer. Ontdek sofa-opstellingen, outdoor meubels, lounge chairs,… aan interessante prijzen en onmiddellijk beschikbaar voor levering. Je kan hier alvast een overzicht bekijken van de selectie.

Ontdek sofa-opstellingen, outdoor meubels, lounge chairs,… aan interessante prijzen en onmiddellijk beschikbaar voor levering. Ons team somt drie favorieten op voor zowel uw interieur als buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen loungeplek of een gezellige eethoek, u vindt ongetwijfeld wel iets binnen ons aanbod.

cassina sail out sofa
cassina sail out sofa
cassina sail out sofa

Sail Out - Cassina

Geïnspireerd door de zomervakantiesfeer van de jaren ’50, is Sail Out een modulaire outdoor sofa die doet denken aan de vorm van luchtmatrassen, dankzij de afzonderlijke secties met afneembare bekleding. De sofa van Rodolfo Dordoni kan worden gecombineerd met een ronde poef en de bijzettafel maakt de Sail Out outdoorcollectie compleet. Ons showroommodel zie je hier op de foto’s.

sofa zanotta

Pianoalto - Zanotta

Een modulaire sofa waarbij de verschillende dieptes en vormen worden gebruikt om een ruimtelijk gevoel te creëren. De zitelementen elementen lijken te zweven vlak boven de vloer. Hierdoor oogt de sofa lichter. 

Aan de basis van dit ontwerp ligt een studie van materiaal en onderzoek naar textiel. Voor de uiteindelijke keuze is inspiratie gevonden in doeken, geweven katoenen en grove stoffen. Ons showroommodel zie je hier op de foto’s. 

Esosoft sofa - Cassina

Esosoft bestaat uit een aluminium frame met daarop een zitbank met een organisch silhouet met zachte kussens. De vorm doet denken aan het concept van casual comfort dat typerend is voor de jaren 1960, terwijl de materialen en constructietechnieken hedendaags zijn, bewust gekozen met het oog op duurzaamheid.