Swissflex bedden en matrassen, ontworpen tegen fysieke klachten

Reflux, ademhalingsklachten, rugpijn… Heel wat mensen hebben last van fysieke klachten tijdens de slaap. Swissflex onderzoekt al meer dan 60 jaar hoe een matras, bed of lattenbodem ultieme nachtrust kan garanderen.

Onderrugklachten

Een juiste slaaphouding ’s nachts kan heel wat pijn overdag vermijden. De elektrische lattenbodems op maat van Swissflex bieden de mogelijkheid om het gedeelte voor de onderrug op verschillende hellingsgraden in te stellen. Zo ontlast je onder meer het spierstelsel, de tussenwervelschijven en de zenuwen in het bekken. Aandoeningen in de onderrug behoren dan ook snel tot het verleden.

Reflux

Opkomend maagzuur? Dan is platliggen de slechtst mogelijke houding. Swissflex ontwikkelde dan ook verstelbare lattenbodems met een kleine hellingsgraad van 5 tot 10 graden. Zo krijgt het maagzuur minder kans om zich een weg naar boven te banen. Een simpele maar efficiënte methode die niet alleen bij baby’s maar ook volwassenen met reflux werkt.

Benauwdheid

Een hartinfarct, astma of zelfs een zware verkoudheid kan snel leiden tot een gevoel van benauwdheid. Een open lighouding zorgt dan voor een betere doorvoer van zuurstof en een vrijer gevoel van ademen. Bij de motorisch verstelbare lattenbodems van Swissflex kan het bovengedeelte apart ingesteld worden. Een hoek van 25° lost de meeste ademhalingsproblemen op.

Ervaar zelf de zwitserse kwaliteit

Swissflex biedt niet alleen slimme slaapsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Je slaapt ook op beide oren dankzij 90 dagen omruilrecht, 10 jaar zorgeloos slapen gegarandeerd en voelbaar Zwitsers handwerk. De beste garantie voor een hemelse nachtrust, elke nacht opnieuw.