Tafels

Een design tafel is veel meer dan een functioneel meubelstuk; het is een statement in je interieur. Van ronde tafels voor gezellige avonden tot strakke glazen exemplaren voor een moderne look, vind de tafel die bij jouw stijl en ruimte past.

Design tafels zijn ware blikvangers in ons interieur en de tijd die we eraan besteden, of het nu voor werk, eten of ontspanning is, is aanzienlijk. Een tafel moet natuurlijk functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Vanwege hun grootte zijn tafels vaak meteen opvallend in een ruimte. Daarom is het belangrijk om de tijd te nemen bij het kiezen van een tafel die bij je smaak en budget past.

Design tafels zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, vormen en kleuren. Hou je van een ronde tafel voor gezellige diners met vrienden of familie? Of past een ovale design tafel beter bij je interieur? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos! Tafels zijn er in verschillende materialen en kleuren. Houten tafels blijven favoriet en passen bij uiteenlopende interieurstijlen. Voor een strakke en minimalistische uitstraling is een tafelblad van helder glas een uitstekende optie.

Niet alleen het tafelblad is van belang voor de uitstraling van design tafels. Ook de tafelvoet speelt een grote rol. Ontwerpers besteden hier veel aandacht aan zodat beide elementen in harmonie zijn. Dit resulteert in tafels die echte pronkstukken zijn en je interieur kunnen maken of breken. Ze moeten naadloos bij de stijl van je woning passen en mogen niet uit de toon vallen.

Naast de esthetische aspecten is de functionaliteit van tafels eveneens cruciaal. Een tafel moet stevig zijn, tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Tijdens het gebruik moet het comfort en gebruiksgemak optimaal zijn. Tot slot moet een tafel gemakkelijk schoon te maken zijn. Design tafels staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn doorgaans zeer onderhoudsvriendelijk.

Onze interieurarchitecten helpen u graag bij het bekijken van alle opties of bij het maken van de juiste keuze!