Totaalinrichting van een strak designappartement

De eigenaars lieten dit kustappartement over drie verdiepingen volledig renoveren. De strakke witte vormgeving van de architectuur wordt afwisselend benadrukt en onderbroken door de totaalinrichting van meubilair, accessoires en raambekleding.

Voor de inrichting van deze triplexwoning kon Master Meubel rekenen op een aangename samenwerking met dodo architecten uit Antwerpen. Op de onderste verdieping bevinden zich onder meer de keuken en de woonruimte.

Onder de prachtig luchter Hope van Luceplan plaatsten we een Tense tafel van MDF Italia. De uitvoering in mat wit sluit perfect aan bij het strakke interieur.

Aan de tafel staan de iconische 3107 vlinderstoelen van Fritz Hansen, aan de keukentoog twee About a Stool krukken van Hay. Op de tafel en het aanrecht prijken Pottery schalen van When Objects Work.

Naadloze totaalinrichting

De keuken en eethoek lopen letterlijk naadloos over in de huiselijke ingerichte zithoek. Die gezellige sfeer is voor een groot deel te danken aan het Hemp tapijt van Kinnasand. Elk stuk uit deze collectie, die puristisch ontwerpen combineert met de kracht van traditie, is handgeweven en dus uniek.

Heerlijk relaxen kan in de Pianoalto zitopstelling van Zanotta of de Utrecht fauteuils van Cassina. Centraal staan enkele witte ronde Fat-Fat bijzettafels van B&B Italia. Master Meubel mocht de totaalinrichting doen van dit appartement. Ook de zitkussens op maat in de eethoek en de decoratiekussens in de sofa komen uit ons rijk assortiment.

Ligstoel op de lichtkoepel

Een van de eye-catchers in het appartement is de lichtkoepel op de middelste verdieping. Voordien stond hier oorspronkelijke trap. Die is vervangen door een Tokyo Chaise Longue van Cassina, gemaakt van twaalf gebogen teakhouten latten. De ligstoel wordt gecomplementeerd door het kleinste tafeltje uit de Fat-Fat collectie van B&B Italia.

Verder bevindt zich op deze verdieping ook de master bedroom met het elegante Charles bed van B&B Italia. Op het terras dat grenst aan deze slaapkamer staan outdoormeubels uit de Bertoia collectie van Knoll. De gordijnen van 100% linnen, gemaakt van de stof Pimento van Kinnasand en in de hele woning gebruikt, de houten jaloezieën van Luxaflex en de gordijnrails van Silent Gliss maakten eveneens deel uit van de totaalinrichting door Master Meubel.

Gasten zijn tenslotte zeer welkom op de bovenste verdieping. Door middel van verschuifbare muurpanelen kan deze grote ruimte met badkamer opgedeeld worden in één tot drie slaapkamers. De witte bedden zijn de Essentials van Auping. Net als in de master bedroom voorzag Master Meubel het bijhorende bedlinnen.

Bekijk hier alle foto's