Verduisteren in de zomer: zo doen we het in ons gordijnatelier

Hij laat nog even op zich wachten maar er komt ongetwijfeld weer een prachtige zomer aan. Raamdecoratie die kan verduisteren is dan essentieel om de warmte buiten te houden. In ons gordijnatelier voorzien we een oplossing op jouw maat.

Wie houdt er niet van een heerlijk natuurlijk verlicht interieur? Op de warmste dagen van het jaar is het dan weer net zaak de zon zoveel mogelijk buiten te houden. Degelijke raamdecoratie helpt bovendien je energiefactuur omlaag. Bovendien kan ze je interieur prachtig aankleden. Om de juiste keuze te maken, leiden onze interieurarchitecten je door ons uitgebreid assortiment.

Lichtinval is essentieel voor je welbevinden. De ene dag wil je genieten van de lentezon, de volgende dag wil je liever de verzengende zomerzon buiten houden. Gordijnen die verduisteren, van bijvoorbeeld Luxaflex, Kinnasand, e.a. zijn een efficiënte oplossing. Ze zijn bovendien beschikbaar in stoffen die variëren in dikte. Ook in materialen is er een brede keuze. Linnen is puur natuurlijk, synthetisch is makkelijker wasbaar.

Silent Gliss introduceerde haar unieke Wavesysteem om te verduisteren. Dat past perfect binnen een moderner, strakker interieur. Gesloten ontstaat een glad, continu golfeffect, geopend stapelen de gordijnen zich netjes en recht. De afstanden en bevestigingen, aan muur of plafond, kunnen eenvoudig aangepast worden. Bediening kan met de hand, met een koord of elektrisch.

Heb je toch een voorkeur voor lamellen of vouwgordijnen? We bespreken alle voor- en nadelen met jou en gaan op zoek naar de perfecte match. Dankzij de jarenlange ervaring van de vakmensen in ons gordijnatelier bieden we je vervolgens een oplossing volledig op jouw maat.