Vier vakantieboeken uit onze Master Shop

De grote vakantie is al weer halverwege. Op zoek naar lectuur voor augustus? Met deze vier vakantieboeken droom je weg of laat je je inspireren voor een leuke uitstap. Veel leesgenot!

De Kempenatlas

Vakantieboeken hoeven je niet altijd naar verre buitenlanden te brengen. Master Meubel is gevestigd in Turnhout, de hoofdstad van de Antwerpse Kempen. Onze regio wordt voor het eerst grondig in kaart gebracht in de Kempenatlas, een publicatie van AR-TUR, het centrum voor architectuur, stedelijkheid en landschap in de Kempen. Twaalf thematische kaarten tonen de ruimtelijke ontwikkeling en de toekomstmogelijkheden van de regio. Ze vormen de aanleiding voor diepgravende essays en prachtige foto’s.

South Africa, a road trip

Onmisbaar voor wie van vakantieboeken houdt. South Africa, a road trip is de ode van fotografe Mirjam Bleeker en stylist Frank Visser aan de prachtige natuur en de mensen van Zuid-Afrika. Daarvoor ondernamen ze een uitgebreide roadtrip langs de kusten en door het binnenland, langs uitgestrekte natuurgebieden en bruisende steden. Tegelijk is het boek een handige reisgids, opgedeeld in hoofdstukken per regio en met een apart boekje met adressen en tips.

 

 

Bea Mombaers, Items & Interiors

We hebben al vaker de lof gezongen over de ontwerpen die Bea Mombaers voor Serax maakt. De Knokse groeide de voorbije drie decennia uit van een gepassioneerde dingenzoeker tot een gereputeerde naam in de internationale kunst- en designscene. Voor Items & Interiors verzamelde ze de voorbije twee jaar samen met fotograaf Raf Maes en vormgever Geoffrey Brusatto interieurs, details, stillevens, objecten die haar kenmerken.

The Iconic Interior

Bewonder het kunstwerk en leer de kunstenaar kennen. Dit boek bevat meer dan 100 spectaculaire interieurs van over de hele wereld. Ze zijn chronologisch gerangschikt en bestrijken het volledige gamma, van minimalisme over art nouveau tot Gesammtkunstwerken. De foto’s en teksten in The Iconic Interior vertellen je meer over creaties van onder meer Piero Fornasetti, Alvar Aalto en Matthew Williamson.

MASTER TIP: In onze showroom vind je natuurlijk nog veel meer vakantieboeken en andere lectuur.