Volg het stappenplan: een nieuw interieur in zes stappen

Samen met jou richten onze interieurarchitecten je woning, bedrijf of zaak in. Dat doen we in zes duidelijke stappen. Telkens overleggen we, jouw akkoord is definitief. Dit is ons stappenplan richting jouw droominterieur.

1 Welkom in onze showroom!

Plannen voor een nieuw interieur? Bezoek onze toonzaal of maak voor de zekerheid een afspraak. Samen met een van onze interieurarchitecten overloop je je noden en wensen. Zo komen we te weten over welke ruimtes het gaat, welk meubilair, welke materialen, kleuren en vormen, welke raamdecoratie, welke accessoires….

2 Plaatsbezoek

We komen graag nadien eens langs om ons helemaal in te leven in jouw leefstijl, woning en interieur. Met stalen bij de hand bespreken we kleuren en materialen die het best passen. Verder maken we fotos en nemen we afmetingen op. Daarmee gaan we aan de slag om een concreet voorstel uit te werken.

3 Goedkeuring

Als volgende in ons stappenplan leggen we dat voorstel aan jou voor. Er gebeurt niets voor jij je akkoord gegeven hebt. Daarna zetten we alles in gang. Producten worden besteld of op maat gemaakt in onze ateliers, van meubilair tot raambekleding. 

 

4 Levering

Zodra alles klaar is, contacteren we je opnieuw om een leverdatum af te spreken. Daar zijn onze interieurarchitecten ook graag bij. Ze controleren ter plaatse of alle details kloppen. 

5 Genieten

Jouw dromen en onze Master expertise zorgen voor het perfecte interieur. Daarbij hebben we aandacht voor details en comfort. En uiteraard blijven we ook na de levering tot jouw beschikking staan. 

 

6 Smile for the camera! 

Trots op je nieuwe interieur? Terecht! Wij ook, hoor. Als dat voor jou goed is, laten we het eindresultaat vereeuwigen door onze fotograaf. Dan blinkt jouw interieur binnenkort op onze website of in ons Magazine M. Een mooie afronding van ons stappenplan.