Wat onze Master interieurarchitecten voor jou kunnen doen

Zoek je naar het perfecte design cadeau of wil je je volledige interieur onder handen nemen? Ons team van interieurarchitecten staat je graag bij met professioneel advies en handige tips. Ook jou kunnen ze ongetwijfeld verder helpen met al je vragen.

Natuurlijk zijn we trots op onze prachtige showroom, vol met schitterende design objecten uit alle hoeken van de wereld, en op onze fonkelnieuwe ateliers en magazijnen. Maar zonder ons Master team zou ons gebouw een lege doos zijn. Als jij eindelijk kan genieten van het interieur van je dromen, is dat dankzij de vlotte samenwerking met onze Master interieurexperts.

Van het ideale accessoire...

In onze Master Shop snuister je tussen de mooiste design accessoires. Op zoek naar het perfecte cadeau of de finishing touch voor je eigen woning of bedrijf? Onze Master interieurarchitecten helpen het je vinden. Ze begeleiden je even graag bij de aankoop van je nieuwe sofa of de ideale stoelen voor jouw eetkamer.

... tot het volledige plaatje

Heb je (ver)bouwplannen? Ook dan bieden onze interieurarchitecten je ongetwijfeld een grote meerwaarde. We denken vanaf de plannen mee over jouw verlichting, kleurenpalet en afwerkingen. Met onze partner Boa Interior maken we keukens op maat, open haarden en ingebouwde kasten. Neem een kijkje in het Master appartement in onze toonzaal om een idee te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden.

en misschien wel het allerbelangrijkste...

“Het eindresultaat is prioritair. Je moet niet al het oude meubilair vervangen door nieuw meubilair om een project te doen slagen. Vaak is advies geven minstens even belangrijk.” Dat vertelde Master interieurarchitect Filip over deze realisatie. We denken samen met jou over het perfecte interieur. Van gordijnsystemen die verdwijnen in je woonkamer tot bureaus die je medewerkers productiever maken. Stel jouw interieurvraag. Ons Master team beantwoordt ze. Want meesterlijk design zit nu eenmaal in ons DNA.

Al deze info hebben we gebundeld in ons Magazine M.