Zo breng je lange zomeravonden buiten in stijl door

Je tuin en terras zijn een rechtstreeks ticket naar dat heerlijke vakantiegevoel. We verzamelden alles voor die zalige zomeravonden en goten het in een handig boodschappenlijstje.
  • Extremis Sol + Luna lounge chair

“Een simpel idee maar oh zo briljant… Typisch voor Extremis… We zijn fier om Belg te zijn!” We waren al enthousiast toen Extremis de Sol + Luna voorstelde en zijn dat nog steeds. Overdag ontspan je op dit ligbed, ’s avonds tover je het om in een sofa om samen met je vrienden te aperitieven.

  • Carafes, jars & glasses

Wie terras zegt, zegt drinken. Essentieel om die lange zomeravonden door te komen. Bedien jezelf of je gasten stijlvol dankzij de karaffen en glazen flessen van het Belgische Serax. Longdrinks en digestieven serveer je in de prachtige Ripple Glasses van Ferm Living.

  • Serax servies

De Brusselse Anita Le Grelle ontwierp een volledig servies voor Serax met onder meer tapasbordjes, een dienblad en bekers. Een lust voor het oog wanneer hiermee de aperitiefhapjes of de barbecuegerechten opgediend worden.

  • Iittala theelichthouders

Ideaal voor wanneer de zon langzaam begint onder te gaan. Het Finse Iittala werd opgericht als glasfabrikant. In de loop der jaren werden talloze desingklassiekers aan hun assortiment toegevoegd. Maar het is glashelder waar ze nog steeds het allerbeste in zijn.

  • Teixidors plaid

Samen met de theelichtjes mogen ook de plaids boven gehaald worden. De producten van Teixidors zijn 100% organisch en met de hand gemaakt in Barcelona. Ze zijn dan ook allemaal uniek én (hart)verwarmend. Net zoals die perfecte zomeravonden…

Bekijk hier alle foto's